Ελλάδα

Κάλαντα… με μάσκες μετά από ένα χρόνο

24.12.2021 | 20:29 Eνσωμάτωση

Πέρσι τα πιτσιρίκια δεν είχαν καταφέρει εξαιτίας του λοκ ντάουν να βγουν να πουν τα κάλαντα, φέτος όμως έστω και με περιορισμούς πήραν τα τρίγωνα στο χέρι και όργωσαν τις γειτονιές.

Φορώντας τα περισσότερα μάσκα- αφού έχει αποδειχθεί ότι τα παιδιά πειθαρχούν περισσότερο στα μέτρα από τους ενήλικους- πήγαιναν από σπίτι σε σπίτι τηρώντας το παραδοσιακό έθιμο.

Ο μικρός Δημήτρης έβαλε τη μάσκα του, το σκούφο του, πήρε το τρίγωνό του και βγήκε για να πει τα κάλαντα. Με χαρά τον υποδέχθηκαν στο μίνι μάρκετ της γειτονιάς του όπου μετά από ένα χρόνο έστω και με μάσκα κατάφεραν να ακούσουν τα κάλαντα…

Η Ερμού πλημμύρισε από κόσμο με τα παιδιά να έχουν την τιμητική τους. Το χριστουγεννιάτικο τρενάκι ξεναγούσε μικρούς και μεγάλους στο στολισμένο κέντρο της Αθήνας, ενώ ο Αη Βασίλης έκανε βόλτες με το αυτοκίνητό του και έστελνε ευχές για καλα Χριστούγεννα σε όλους.

Η παραμονή Χριστουγέννων γίνεται πιο λαμπερή με τα χαμόγελα των παιδιών, όμως ο κορωνοϊός είναι εδώ, γι’ αυτό η τήρηση των μέτρων είναι το μόνο όπλο για να περάσουμε τις γιορτές με ασφάλεια.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 24/12/2021