Κόσμος

Βραζιλία – Υποβρύχιοι Άγιοι Βασίληδες στο ενυδρείο

21.12.2021 | 13:21 Eνσωμάτωση

Λίγες μέρες μένουν μέχρι τα Χριστούγεννα και ο κόσμος παρά τις αντίξοες συνθήκες προσπαθεί να διατηρήσει το πνεύμα των Άγιων αυτών ημερών. Οικογένεια στη Γερμανία μετέτρεψε το σπίτι της σε τουριστικό θέαμα με τα χιλιάδες λαμπάκια που χρησιμοποίησε για τον στολισμό του ενώ όσοι επισκέπτονται το ενυδρείο του Ρίο Ντετζανέιρο μπορούν να δούν εκτός από ψάρια και υποβρύχιους Άγιους Βασίληδες.

Φόρεσαν τα γάντια τους τους σκούφους και τις κόκκινες στολές τους και έγιναν υποβρύχιοι Άγιοι Βασίληδες και ξωτικά στο ενυδρείο του Ρίο Ντετζανέιρο.

Οι υπεύθυνοι του ενυδρείου που φιλοξενεί πάνω από 2000 ψάρια ακόμα και καρχαρίες σκέφτηκαν να προσφέρουν αυτό το θέαμα στους φετινούς επισκέπτες με τους ήρωες των χριστουγέννων να ταϊζουν λιχουδιές ακόμα και τους μεγαλόσωμους καρχαρίες.

Γερμανία

Μια οικογένεια στην Κάτω Σαξονία μετέτρεψε το σπίτι της σε τουριστικό αξιοθέατο καθώς το στόλισε με 60.000 χριστουγεννιάτικα λαμπάκια. Η οικογένεια στολίζει το δέντρο τα τελευταία 20χρόνια με μοναδική εξαίρεση την περσυνή χρονιά που δεν τα κατάφερε λογω της καραντίνας και του κορωνοϊού. Φέτος όμως αποφάσισαν να το κάνουν θέλοντας να φωτίσουν τις καρδιές των γειτόνων και συμπολιτών τους.

Όπως λένε το στόλισμα του σπιτιού αποτελεί πλέον το χόμπι τους.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 21/12/2021