Ελλάδα

Νέα καταγγελία – σοκ για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

21.12.2021 | 17:35 Eνσωμάτωση

Την ώρα που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προσπαθεί να χαλαρώσει στην Θεσσαλονίκη, με βόλτες όπως αυτή στη γειτονιά του, παρέα με τον σκύλο του, οι νέες καταγγελίες και τα λόγια στενών συγγενών του, έρχονται να δώσουν νέες διαστάσεις στο θέμα.

Το πρωί ο Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε στο MEGA πως αναμένεται νέα μήνυση κατά του πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, από κοπέλα που διαπίστωσε διαρροή προσωπικών της στιγμών στο διαδίκτυο.

Ο γνωστός δικηγόρος τόνισε πως η κοπέλα που συνάντησε για πρώτη φορά χθες βράδυ βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και αποκάλυψε ότι πρόκειται για οικογενειακή φίλη του παρουσιαστή.

Η νεαρή υποστηρίζει πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανέβασε βίντεο κι φωτογραφίες στο διαδίκτυο χωρίς τη συγκατάθεσή της και μετά από μήνες σιωπής, αποφάσισε να κάνει το ίδιο.

Η κοπέλα που αναμένεται να καταθέσει μήνυση τονίζει πως πήρε δύναμη όταν είδε τη θύελλα που ξεσήκωσαν οι καταγγελίες της 30χρονης που ήταν η πρώτη που κινήθηκε νομικά ενάντια στον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Τροφή στις συζητήσεις δίνουν και τα λόγια στενού συγγενή του παρουσιαστή, που τόνισε ότι ο ξάδερφός του, φερόταν σεξιστικά στην καθημερινή του ζωή.

«Φερόταν σεξιστικά στην καθημερινή του ζωή, αυτό είναι γεγονός. Είχε ενοχλήσει και το ότι είχε σχέσεις με πολύ νεαρά άτομα. Εμένα με ενοχλεί πολύ η σχέση ενός ανθρώπου που πλησιάζει και διαλέγει για συντροφιά του πολύ νεαρά άτομα», δήλωσε ο ξάδερφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Τις καταγγελίες και τον αντίκτυπο που έχουν παρακολουθούν καθημερινά και οι πρώην συνεργάτες και συμπαρουσιαστές του, στους Ράδιο Αρβύλα, που τις τελευταίες ώρες τηρούν σιγή ιχθύος.

Oι εποχές των κρύων ανέκδοτων φαίνεται πως έχουν περάσει ανεπιστρεπτί με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να βαδίζει μόνος και τους πρώην συνεργάτες του, να αξιολογούν και να σκέφτονται τον τρόπο που θα επιστρέψουν στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Μετά την αρχική δημόσια δήλωση παραδοχής, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποφεύγει τις κάμερες και κρατάει το στόμα του κλειστό όταν πέφτει πάνω σε αυτές. Μαζί με τον δικηγόρο του, ετοιμάζει την υπερασπιστική του γραμμή ενόψει της δίκης που αναμένεται
τον ερχόμενο Φλεβάρη.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 21/12/2021