Ελλάδα

«Ανάσα» ζωής για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης

20.12.2021 | 06:48 Eνσωμάτωση

Δίπλα στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, βρίσκεται και αυτά τα Χριστούγεννα ο δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης, μέσω του κοινωνικού του παντοπωλείου. Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε σχετικά ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος.

«Η αυτοδιοίκηση είναι στο πλευρό της κοινωνίας από την έναρξη των μνημονίων, με τα κοινωνικά μας παντοπωλεία. 500 οικογένειες θα περάσουν αυτές τις ημέρες να πάρουν το κοινωνικό τους πακέτο αγάπης, ένα χριστουγεννιάτικο πακέτο, που περιλαμβάνει κρέας και ό,τι χρειάζεται ένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι», είπε ο κ. Κωνσταντάτος.

«Έχουμε ξεκινήσει από την Πέμπτη και δίνουμε στον κόσμο το πακέτο, έρχονται λίγοι- λίγοι λόγω της πανδημίας, και την Τετάρτη θα οργανώσουμε μεγάλη γιορτή για τα παιδιά, όπου εκτός από γλυκά, θα υπάρχουν δώρα και παιχνίδια και μια εορταστική εκδήλωση για να περάσουν όμορφα», συνέχισε ο ίδιος.

«Εδώ λειτουργεί και κοινωνικό φαρμακείο, και κοινωνική ιματιοθήκη και κοινωνικό φροντιστήριο. Ένα πακέτο αγάπης από τις κοινωνικές δομές του δήμου για να στηρίξουμε όλες αυτές τις οικογένειες, που είναι πολλές και έχουν δυστυχώς αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Όλα αυτά τα παντοπωλεία, στηρίζονται από απλό κόσμο και εταιρείες – χορηγούς», σημείωσε κλείνοντας ο κ. Κωνσταντάτος.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 20/12/2021