Ελλάδα

Σε αγώνα κατά των εμβολίων καλεί ο συνταγματάρχης των θεματοφυλάκων

15.12.2021 | 17:19 Eνσωμάτωση

O συνταγματάρχης των θεσμοφυλάκων με κάθε ευκαιρία συνεχίζει την δράση των αντιεμβολιαστών.

Ο ίδιος εύχεται «να πάνε να ψοφήσουν όσοι δεν συμφωνούν μαζί του», ενώ δηλώσει ότι θα επέμβει και για την υποχρεωτική χρήση της μάσκας.

Ο φερόμενος ως συνταγματάρχης δήλωνε ότι τον παρακολουθούν και ότι είναι το σώμα των θεματοφυλάκων αριθμεί 100.000 μέλη.

Σύμφωνα με τον ίδιο «προσπαθούμε να επαναφέρουμε και να προστατεύσουμε την έννομη τάξη και να προστατεύσουμε το δημόσιο συμφέρον».

Προβάλλοντας ανυπόστατους ισχυρισμούς, έκανε λόγο για «κοροϊδία» σχετικά με την πανδημία του κοροναϊού, υποστηρίζοντας μάλιστα πως διαθέτουν όλα τα… επιστημονικά στοιχεία προκειμένου να επιχειρηματολογήσουν υπέρ των θέσεών τους.

«Προσπαθούμε να προστατέψουμε την κατάλυση του Συντάγματος»

Ο Αβέρκιος Πένογλου, μίλησε στην εκπομπή Live News για τον εμβολιασμό και τους θεματοφύλακες.

Ο ίδιος ανέφερε ότι είναι εναντίον του πειράματος στους ανθρώπους εμβολίων που δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα. «Είμαστε κατά της βλακείας, όχι κατά του εμβολίου» εξήγησε ο κ. Πένογλου.

Ο κ. Πένογλου ήταν πρώην τουριστικός πράκτορας και δήλωσε ότι δεν είναι γιατρός.

«Είμαι θεματοφύλακας και ως έλλην σκεπτόμενος και επειδή το Σύνταγμα μας το επιτρέπει θελήσαμε να προστατέψουμε την Ελλάδα από την προδοσία. Επειδή πολλοί έχουν εισχωρήσει στους θεματοφύλακες χωρίς να γνωρίζουν κάνουν κακό» εξήγησε.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 15/12/2021