Ελλάδα

Νέο ντοκουμέντο για το στυγερό έγκλημα στη Γλυφάδα

10.12.2021 | 17:19 Eνσωμάτωση

Με ένα αεροβόλο από απόσταση αναπνοής, ο δράστης που έχει κατακρεουργήσει τον άτυχο άντρα με μαχαίρι, του δίνει τη χαριστική βολή.

Είναι το έγχρωμο ντοκουμέντο του εγκλήματος, που από χθες βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας και αναλύεται. Η στιγμή της φονικής επίθεσης μαζί με τη διαφυγή του νεαρού που όλα μαζί διαρκούν 2 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα…

Ο 50χρονος που σκότωσε τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του οδηγήθηκε το μεσημέρι στον εισαγγελέα όπου ζήτησε και πήρε αναβολή για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδό του στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων κράτησε το στόμα του κλειστό.

Η μητέρα του και σύντροφος του θύματος παραμένει σε κατάσταση σοκ. Το τελευταίο διάστημα όταν ο γιος της, την είχε επισκεφθεί για να ζητήσει σύμφωνα με πληροφορίες χρήματα, εκείνη αρνήθηκε, αλλά τότε δεν φανταζόταν αυτά που θα ακολουθούσαν. Τις εικόνες της αρρωστημένης επίθεσης, που από χθες συγκλονίζει τη Γλυφάδα.

Στο νέο βίντεο βλέπουμε πιο ξεκάθαρα τη σκηνή του φονικού. Λίγο μετά τις 06.00 το πρωί ο άτυχος άντρας παρκάρει στο πεζοδρόμιο, έξω από το κατάστημά του κ πηγαίνει να το ανοίξει. Χωρίς να το έχει καταλάβει κοντά στην είσοδο τον περιμένει ο δράστης, που περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να του επιτεθεί.

Όταν γυρίζει την πλάτη για να ξεκλειδώσει το λουκέτο, ο δράστης με αργά βήματα τον πλησιάζει και αμέσως όπως βλέπουμε αρχίζει να τον μαχαιρώνει. Όλα τα χτυπήματα στην κοιλιά του 66χρονου που είναι καταδικασμένος να αφήσει την τελευταία του πνοή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ενδιάμεσα φαίνονται και οι βολές από το αεροβόλο.

Μετά το έγκλημα ο 50χρονος απομακρύνεται με τον τρόπο που πλησίασε. Με βήματα αργά και σταθερά, προς την απέναντι πλευρά του δρόμου.

«Ήμουν αποφασισμένος να τον σκοτώσω. Ήξερα την ώρα που έρχεται στη δουλειά και του είχα στήσει καρτέρι. Με είχαν αφήσει έξω από την περιουσία που είχαμε αποκτήσει» ανέφερε ο καθ’  ομολογία δολοφόνος, ο οποίος χρέωνε στον σύντροφο της μητέρας του, την πρόσφατη άρνησή της να τον βοηθήσει οικονομικά.

Για χρόνια σύμφωνα με πληροφορίες, ζούσε μακριά από την Αθήνα και επέστρεψε πριν από λίγο διάστημα, όταν αναγκάστηκε να κλείσει λόγω χρεών το κατάστημα που είχε ανοίξει. Ένα χρωματοπωλείο όπως αυτό της μητέρας του, έξω από το οποίο έβαψε τα χέρια του, με αίμα…

Σε βάρος του έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 10/12/2021