Πολιτική

Φωτιά στο ΚΙΝΑΛ μετά τους ισχυρισμούς και αναδίπλωση Παπανδρέου περί παρατυπίας

10.12.2021 | 13:15 Eνσωμάτωση

Στα όσα έχουν ειπωθεί γύρω από τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ και το θέμα διαφάνειας στον α’ γύρο, αναφέρθηκε και σήμερα, ο Γιώργος Παπανδρέου, κάνοντας λόγο για διαστρέβλωση των λεγομένων του σχετικά με τις χθεσινές του καταγγελίες για παρατυπίες. Την ίδια στιγμή οι δυο υποψήφιοι έχουν μπει στην τελική ευθεία για τις εκλογές της Κυριακής.

Για προειδοποίηση για τη διασφάλιση του αδιάβλητου της εκλογικής διαδικασίας ενόψει του β’ γύρου της Κυριακής κάνει λόγο τώρα ο Γιώργος Παπανδρέου μετά τις χθεσινές καταγγελίες του στην επιτροπή εκλογών του κόμματος για τουλάχιστον 2.700 περισσότερα ψηφοδέλτια σε σχέση με τις καταχωρημένες εγγραφές μελών και φίλων στο ηλεκτρονικό σύστημα ψηφοφορίας.

Τόσο η αρμόδια επιτροπή, όσο και η εταιρεία, σε ανακοίνωσή τους διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει ζήτημα αξιοπιστίας του αποτελέσματος με το περιβάλλον Ανδρουλάκη να διαμηνύει ότι απαιτείται ευθύνη απέναντι στους 270.000 ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ.

Ο πρώην Πρωθυπουργός επιμένει στο σκληρό ροκ απέναντι στον συνυποψήφιό του, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να δηλώνει αποφασισμένος να κάνει το ΠΑΣΟΚ ξανά κόμμα εξουσίας, την ώρα που ο κ. Παπανδρέου μιλά για έλλειμα εκπροσώπησης στη Βουλή.

Tο στοίχημα της συμμετοχής στο δεύτερο γύρο παραμένει, με τη διαδικασία πλέον να είναι πολύ πιο γρήγορη καθώς δεν απαιτείται ούτε η καταβολή των 3€ ούτε και η κατάθεση αίτησης εγγραφής μέλους ή φίλου στο ΚΙΝΑΛ.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 10/12/2021