Ελλάδα

Επιτυχής η 1η υβριδική Εναρκτήρια Ημερίδα του «Κέντρου Προώθησης Νεοφυών Επιχειρήσεων»

10.12.2021 | 13:25 Eνσωμάτωση

Η 1η υβριδική Εναρκτήρια Ημερίδα του «Κέντρου Προώθησης Νεοφυών Επιχειρήσεων» του Δήμου Πειραιά είναι γεγονός. Εκπρόσωποι της εθνικής, περιφερειακής και τοπικής ηγεσίας, ακαδημαϊκοί και παραγωγικοί φορείς συζήτησαν για τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις ανάπτυξης της καινοτομίας και της νεοφυούς επιχειρηματικότητας για τον Πειραιά του 2030.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η υβριδική Εναρκτήρια Ημερίδα του «Κέντρου Προώθησης Νεοφυών Επιχειρήσεων» του Δήμου Πειραιά, με τίτλο «Δράσεις Προώθησης και στήριξης Νεοφυούς επιχειρηματικότητας στον Δήμο Πειραιά: από το όραμα στη Δράση.

Πάνω από 300 συμμετέχοντες είτε δια ζώσης, είτε εξ αποστάσεως, ενημερώθηκαν για τις προσφερόμενες υπηρεσίες, ενώ εκπρόσωποι της εθνικής, περιφερειακής και τοπικής ηγεσίας, ακαδημαϊκοί και παραγωγικοί φορείς συζήτησαν για τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις ανάπτυξης της καινοτομίας και της νεοφυούς επιχειρηματικότητας για τον Πειραιά του 2030.

Περίπου 180 επιχειρήσεις θα έχουν ΔΩΡΕΑΝ εξατομικευμένη συμβουλευτική υποστήριξη, ΔΩΡΕΑΝ παροχή εκπαίδευσης, ΔΩΡΕΑΝ χώρο φιλοξενίας και ομάδα εξειδικευμένων συμβουλών καινοτομίας και επιχειρηματικότητας από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 10/12/2021