Ελλάδα

Καρέ καρέ η δολοφονία με μαχαίρι 66χρονου από το γιο της συντρόφου του

09.12.2021 | 20:15 Eνσωμάτωση

Μια ακόμη δολοφονία συγκλονίζει το πανελλήνιο τις τελευταίες ώρες. Ένας 50χρονος με στρατιωτικό μαχαίρι κατακρεούργησε τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του έξω από την επιχείρηση που διατηρούσε η οικογένεια του στην Γλυφάδα.

Το βίντεο ντοκουμέντο της άγριας δολοφονίας στη Γλυφάδα κόβει την ανάσα. Είναι η φονικη επίθεση του δράστη με στρατιωτικού τύπου μαχαίρι που κατακρεουργεί μέχρι θανάτου το θύμα του.

Κάμερες ασφαλείας της περιοχής καταγράφουν το αιματηρό περιστατικό με τις εικόνες να κόβουν την ανάσα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο λίγο μετά τις 06:00 το πρωί ο 50χρονος άντρας παρκάρει στο πεζοδρόμιο, έξω από το κατάστημά της συζύγου του και πηγαίνει να το ανοίξει. Χωρίς να το έχει καταλάβει κοντά στην είσοδο τον περιμένει ο δράστης, 66 ετών, γιος της συντρόφου του. Έχει αποφασίσει να τον σκοτώσει.

Τον μαχαίρωνε 40 δευτερόλεπτα

Όταν γυρίζει την πλάτη για να ξεκλειδώσει το λουκέτο, ο δράστης με αργά βήματα τον πλησιάζει και αμέσως αρχίζει να τον μαχαιρώνει… Όλα τα χτυπήματα στην κοιλιά του 66χρονου .

Οι απεγνωσμένες φωνές του για βοήθεια εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα δεν ήταν αρκετές για να σωθεί η ζωή του.

Όπως έχει καταγραφεί στο βίντεο ντοκουμέντο ο δράστης επιτέθηκε δυο φόρες στο θύμα και τον μαχαίρωνε συνολικά 40 δευτερόλεπτα

Οι γείτονες προσπάθησαν να τον σώσουν

Ο άτυχος άντρας πέφτει κατά τη διάρκεια της επίθεσης στην είσοδο του καταστήματος κι ο θόρυβος από τη τζαμαρία που σπάει ξεσηκώνει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο.

Λίγο μετά τη φονική επίθεση, ο άτυχος άντρας που διατηρούσε κατάστημα στη Γλυφάδα μεταφέρεται στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου διαπιστώνεται ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε να εμφανιστεί εδώ και χρόνια στη γειτονιά καθώς έλειπε στο εξωτερικό.

Πριν από περίπου ένα μήνα επέστρεψε και άρχισε να διεκδικεί από τη μητέρα του, μέρος της οικογενειακής περιουσίας. Η άρνηση της, σε συνδυασμό με τις ευθύνες που έριχνε στον σύντροφό της, φαίνεται πως τον έκαναν να αποφασίσει να σκοτώσει τον 66χρονο.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 09/12/2021