Κόσμος

Πατέρας για 7η φορά ο Τζόνσον εν μέσω σκανδάλων και πανδημίας

09.12.2021 | 20:40 Eνσωμάτωση

Για έβδομη φορά πατέρας έγινε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον καθώς η σύζυγός του, Κάρι Σίμοντς, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Λίγες ώρες πριν, ο Τζόνσον ανακοίνωσε νέους περιορισμούς λόγω της εξάπλωσης της μετάλλαξης Όμικρον.

«Δεν πιστεύω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε επ’ αόριστον με μη φαρμακευτικές παρεμβάσεις- εννοώ περιορισμούς στον τρόπο ζωής των ανθρώπων- μόνο και μόνο επειδή ένα σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού, δυστυχώς ακόμα δεν έχει εμβολιαστεί» τόνισε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας.

Η εφημερίδα Ιντιπέντεντ σε άρθρο της με την ερώτηση για τίτλο «Ποιος μπορεί να πάρει στα σοβαρά τώρα τον πρωθυπουργό», δημοσίευσε μία γελοιογραφία με τον Τζόνσον να τρυπάει με τη μύτη του Πινόκιο τα νέα μέτρα και το φάντασμα των περυσινών Χριστουγέννων να του βάζει φωτιά.

Ο πρωθυπουργός αντιμετωπίζει την οργή του κόσμου για ένα πάρτι πέρυσι τα Χριστούγεννα στη Ντάουνινγκ Στριτ εν μέσω σκληρού lockdown.

Η τότε σύμβουλος του, Αλέγκρα Στράτον παραιτήθηκε με δάκρυα. «Ο βρετανικός λαός έχει κάνει τεράστιες προσπάθειες στην συνεχιζόμενη μάχη κατά του Covid. Τώρα φοβάμαι πως τα σχόλιά μου στο βίντεο της 20ης Δεκεμβρίου πέρυσι που διέρρευσε έχουν τραβήξει την προσοχή από αυτήν τη μάχη. Θα μετανιώνω για τα σχόλιά μου σε όλη μου τη ζωή» σημείωσε η Αλέγκρα Στράτον.

Η ζημιά έχει γίνει και ο Τζόνσον προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 09/12/2021