Ελλάδα

Νέο Ηράκλειο – Οικογενειακή τραγωδία με δύο νεκρούς – Μυστήριο με δύο σημειώματα

07.12.2021 | 17:29 Eνσωμάτωση

Σε οικογενειακή τραγωδία εξελίχτηκε το πρωινό της Τρίτης όταν, όπως όλα δείχνουν, 30χρονη πυροβόλησε τον αδελφό της και έπειτα έβαλε τέλος στη ζωή της.

Γύρω στις εννιά το πρωί ακούστηκαν πυροβολισμοί από την πολυκατοικία της οδού Ολυμπίας στο Νέο Ηράκλειο. Ο τρίτος αδελφός της οικογένειας έτρεξε να δει τι συνέβη, η πόρτα του
διαμερίσματος όμως ήταν κλειδωμένη και δεν έπαιρνε καμία απάντηση.

Στο σημείο κατέφθασαν οι αστυνομικές δυνάμεις και ΕΚΑΒ και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η 30χρονη φαίνεται ότι πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τον 34χρονο αδελφό της και ύστερα αυτοκτόνησε.

Όλη η γειτονιά «πάγωσε». Όσοι έτρεξαν να δουν τι συνέβη κάνουν λόγο για μία ήσυχη οικογένεια-πρότυπο που ουδέποτε είχε προκαλέσει, δήλωσε ένας κάτοικος.

Τα δύο αδέλφια που έμεναν στην ίδια πολυκατοικία με τον πατέρα τους και τον τρίτο αδελφό τους, σύμφωνα με μαρτυρίες είχαν χάσει τη μητέρα τους πριν από επτά μήνες. Ο ξαφνικός χαμό της είχε φέρει προβλήματα στη μεταξύ τους σχέση, που αδυνατούσαν να διαχειριστούν την απώλειά της.

Πληροφορίες από το οικογενειακό περιβάλλον κάνουν λόγο για διαμάχες εντός της οικογένειας, καθώς όπως λένε, διαφωνούσαν σχετικά με την αντιμετώπιση της ασθένειας της μητέρας.

«Δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα, τους είχαμε πρότυπο οικογένειας, εργατικοί, πριν από 7 μήνες πέθανε η μαμά τους πενθήσανε με τον τρόπο που αξίζει σε έναν γονέα», ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

«Τα χρόνια αυτά ταλαιπωρήθηκαν με τον θάνατό της, ήταν μία καρκινοπαθής μητέρα η οποία πέρασε πάρα πολλά», δήλωσε ένας οικογενειακός φίλος.

Νωρίς το μεσημέρι έφτασε ιατροδικαστής στην οικογενειακή πολυκατοικία που εκτυλίχθηκε η τραγωδία, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για το τι πραγματικά συνέβη.

Βρέθηκαν σημειώματα δίπλα στα νεκρά αδέρφια

Σοκ προκαλούν οι εξελίξεις για την οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο, καθώς τα δύο σημειώματα που βρέθηκαν δίπλα στα νεκρά αδέρφια ανατρέπουν όλα τα δεδομένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα σημειώμετα αναφέρονται οι λόγοι που τα δύο αδέλφια αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους.

Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο ποιο από τα δύο αδέρφια έγραψε τα γράμματα, ωστόσο φαίνεται πως ο γραφικός χαρακτήρας ταιριάζει στον έναν από τους δύο. Μένει ωστόσο να επιβεβαιθεί από γραφολόγο πως τα σημειώματα γράφτηκαν από το ένα εκ των δύο θυμάτων.

Η εξέλιξη αυτή αλλάζει τα δεδομένα, καθώς το επικρατέστερο σενάριο είναι πλέον τα δύο αδέρφια να είχαν πάρει από κοινού τη μοιραία απόφαση να βάλουν τέλος στη ζωής τους.

Πάντως ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί πως ακριβώς σημειώθηκε η οικογενειακή τραγωδία, ενώ το μόνο σενάριο που έχει αποκλειστεί από την ιατροδικαστική εξέταση είναι να σκότωσε ο 34χρονος την αδελφή του και να αυτοκτόνησε στη συνέχεια.

Έτσι, οι Αρχές εξετάζουν δύο ενδεχόμενα. Είτε η 30χρονη να πυροβόλησε με καραμπίνα τον αδελφό της και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε ή να έβαλαν τέλος στη ζωή τους ταυτόχρονα.

Σημειώνεται πως ακόμη ένα τραγικό σημείο της υπόθεσης είναι πως τα δύο νεκρά αδέρφια εντόπισε μέσα στο διαμέρισμα ο τρίτος αδερφός ο οποίος ειδοποίησε και τις Αρχές.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 07/12/2021