Κόσμος

Γερμανία – Σκότωσε σύζυγο και παιδιά & αυτοκτόνησε – Άνδρας στη Μόσχα άνοιξε πυρ έξω από το ΚΕΠ

07.12.2021 | 18:21 Eνσωμάτωση

Η Αστυνομία βρήκε στον τόπο του εγκλήματος επιστολή του 40χρονου πατέρα, στην οποία περιέγραφε ότι φοβόταν πως ο ίδιος και η σύζυγός του επρόκειτο να συλληφθούν για την πλαστογράφηση πιστοποιητικού εμβολιασμού της δεύτερης, την οποία ανακάλυψε ο εργοδότης της. Στη Ρωσία ένοπλος άνοιξε πυρ στο ΚΕΠ.

Πατέρας στην Γερμανία, είχε πλαστογραφήσει το πιστοποιητικό εμβολιασμού της γυναίκας του και φοβόταν ότι τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του, θα συλληφθούν και ότι οι κοινωνικές υπηρεσίες θα του έπαιρναν την γονική επιμέλεια των παιδιών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σκοτώσει και την γυναίκα του και τα παιδιά του και αυτοκτόνησε.

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση της πενταμελούς οικογένειας που βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα δολοφονημένη στο σπίτι της, στο Βραδεμβούργο της Γερμανίας, με τις εισαγγελικές αρχές να θεωρούν ύποπτο για το έγκλημα τον πατέρα.

H αστυνομία βρήκε στον τόπο του εγκλήματος επιστολή του 40χρονου πατέρα, στην οποία περιέγραφε ότι φοβόταν πως ο ίδιος και η σύζυγός του επρόκειτο να συλληφθούν για την πλαστογράφηση πιστοποιητικού εμβολιασμού της δεύτερης, την οποία ανακάλυψε ο εργοδότης της.

Ρωσία – Ενοπλος άνοιξε πυρ σε ΚΕΠ – Νεκροί και τραυματίες

Ο συλληφθείς βρίσκεται σε κατάσταση σύγχυσης, σε μια παρανοϊκή κατάσταση, αναφέρουν πηγές της αστυνομίας.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 07/12/2021