Ελλάδα

Κορωνοϊός – Ξεπέρασε τον κίνδυνο ο Βασίλης Λεβέντης – Παραμένει σε ΜΕΘ ο Γιώργος Τράγκας

07.12.2021 | 17:25 Eνσωμάτωση

Ο Βασίλης Λεβέντης αναρρώνει καθώς φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, έχοντας παλέψει επί μήνες με τον κορωνοϊό.Για τρίτη ημέρα παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία με κορωνοϊό ο Γιώργος Τράγκας, με τους θεράποντες γιατρούς του να χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του σοβαρή αλλά σταθερή. Με κορωνοϊό διαγνώστηκε ο πρώην υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος έχει κάνει και την τρίτη δόση του εμβολίου.

Ο Βασίλης Λεβέντης έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, και βρίσκεται στον δέκατο όροφο του νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και αναρρώνει, ενώ  πάλευε επί δύο μήνες διασωληνωμένος και χωρίς να  έχει εμβολιαστεί, έχοντας ωστόσο υποκείμενα νοσήματα.

Στον Γιώργο Τράγκα, ο οποίος δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, χορηγείται οξυγόνο, και ο οποίος δεν είχε κάνει το εμβόλιο καθώς είναι διαβητικός, ωστόσο δεν είναι αρνητής εμβολιασμού.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του κόμματός του, Πάρη Κουρτζίδη, η κατάστασή του είναι σταθερή, αλλά κρίσιμη. Δεν έχει κριθεί απαραίτητη η διασωλήνωσή του και ο ίδιος «θεωρεί ότι θα βγει νικητής».

Με κορωνοϊό διαγνώστηκε ο πρώην υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος έχει κάνει και την τρίτη δόση του εμβολίου. Ο κ. Θεοχάρης δεν έχει συμπτώματα, ωστόσο είναι σε κατ’οίκον απομόνωση.

«Ευτυχώς είμαι τριπλά εμβολιασμένος», ανέφερε ο κ. Θεοχάρης. Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στο facebook.

«Διαγνώσθηκα με κορωνοϊό, αλλά ευτυχώς είμαι τριπλά εμβολιασμένος, για αυτό και δεν έχω καθόλου συμπτώματα. Με σύμμαχο την τεχνολογία, θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μου ηλεκτρονικά από το σπίτι μου, σε καραντίνα. Εύχομαι σε όλους υγεία, να τηρείτε τα μέτρα, και σας παροτρύνω να εμβολιαστείτε καθώς είναι το μόνο μέσον για να θωρακιστούμε απέναντι στην πανδημία», γράφει ο κ. Θεοχάρης.

Ο Βασίλης Λεβέντης έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 07/12/2021