Πολιτική

ΚΙΝΑΛ – Περισσότεροι από 100.000 φίλοι & μέλη ψήφισαν από το πρωί

05.12.2021 | 13:01 Eνσωμάτωση

Άνοιξαν από το πρωί οι κάλπες για τα μέλη και φίλους του ΚΙΝΑΛ που σπεύδουν στα περισσότερα από 800 εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα για να αναδείξουν τη νέα ηγεσία του κόμματος.

Από τη σημερινή ψηφοφορία θα προκύψει το ζευγάρι που διεκδικήσει την νίκη στις κάλπες που θα στηθούν και πάλι την ερχόμενη Κυριακή.

Η προσέλευση είναι πολύ μεγάλη, καθώς από το πρωί έχουν προσέλθει στα εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα πάνω από 100.000 πολίτες. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, στο σύστημα καταχωρούνται 500 ψήφοι ανά λεπτό.

Η συμμετοχή είναι πολύ μεγαλύτερη από την αντίστοιχη του 2017 στον πρώτο γύρο, ενώ το μεσημέρι αναμένεται να κορυφωθεί η συμμετοχή στην ανάδειξη του προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

Μάλιστα, στο εκλογικό τμήμα στην Αυστραλία η προσέλευση και η συμμετοχή ήταν μεγάλη και θα δώσει το στίγμα της στο αποτέλεσμα.

Στη Νέα Σμύρνη άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Ανδρέας Τσούνης, ο σύζυγος της αδικοχαμένης Φώφης Γεννηματά, ο οποίος προσήλθε στο εκλογικό τμήμα μαζί με τα παιδιά τους. Όπως δήλωσε, ήρθε να ενισχύσει την παράταξη και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλοςυ τους υποψηφίους.

Σε εκλογικούς ρυθμούς κινείται και η Θεσσαλονίκη, καθώς οι ουρές είναι μεγάλες και φτάνουν μέχρι και έξω στο προαύλιο των εκλογικών τμημάτων. Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η προσέλευση του κόσμου στην Πάτρα από νωρίς το πρωί, ενώ θα δοθεί παράταση στην ψηφοφορία.

Μαζική συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές είχαμε και στην Κρήτη. Συγκεκριμένα πάνω από 5.000 πολίτες προσήλθαν στις κάλπες μέχρι τις 12 το μεσημέρι, μία εικόνα που συναντάται και στους υπόλοιπους νομούς της Κρήτης.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 05/12/2021