Ελλάδα

«Να τον βρούμε όπως και να ‘ναι γιατί δεν του αξίζει η σιωπή…» – Συγκλονίζει η σύντροφος του αγνοούμενου Ηλία Μπάνη

04.12.2021 | 02:07 Eνσωμάτωση

Το μόνο που ζητά πλέον η σύντροφός του, είναι να μπει ένα τέλος στην αγωνία τόσο τη δικής της, όσο και των παιδιών τους.

«Από την εξαφάνιση του συντρόφου μου και μετά, από το φιλικό του περιβάλλον, δε μου μιλάνε. Δεν μπορώ να το ερμηνεύσω κάπως αυτό. Ήθελα καιρό να απευθυνθώ στην εκπομπή σας, δεν ήθελα να περάσει τόσος χρόνος, αλλά δεν ήταν δική μου επιλογή η απόφαση. Φοβάμαι πάρα πολύ» τόνισε η σύντροφος του αγνοούμενου άνδρα.

«Ο βασικότερος λόγος, που τον ψάχνω, πέρα από εμένα, είναι το τι θα πω αύριο στο παιδί μου. Η μεγαλύτερή μας κόρη κλείνεται στον εαυτό της. Την έχω πιάσει πολλές φορές μετά την εξαφάνιση, να βλέπει τις φωτογραφίες του και να του στέλνει μηνύματα κλαίγοντας. Είναι σκληρό για όλους μας», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ εμφανώς συγκινημένη τόνισε πως το μόνο που θέλουν, είναι να μάθουν την αλήθεια.

«Εάν δεν έχει φύγει μόνος του, δεν του άξιζε κάτι τέτοιο, δεν του αξίζει η σιωπή. Εάν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει κάτι, να απευθυνθεί στην εκπομπή της κυρίας Νικολούλη, γιατί έχει αποδειχθεί πολλές φορές ότι μπορεί και προστατεύει τους μάρτυρες. Αν του έχει συμβεί κάτι, θέλω απλά να βρεθεί, να έχουμε κάπου να τον κλαίμε. Δε θέλω να είναι κάπου πεταμένος. Τα παιδιά μας μου δίνουν τη δύναμη για να συνεχίσω» συμπλήρωσε.

Videos & Απoσπάσματα από Φως Στο Τούνελ - 04/12/2021