Ελλάδα

Παρθένα Κουτμερίδου – Συγκινεί ο επικήδειος του αδερφού της – «Θα είμαι πάντα κοντά στο παιδί σου»

02.12.2021 | 17:08 Eνσωμάτωση

Από τις στιγμές που συγκλόνισαν κατά τη διάρκεια της κηδείας ήταν η εκφώνηση του επικήδειου λόγου του αδερφού της.

Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε η Παρθένα Κουτμερίδου, κόρη του πρώην βουλευτή Σερρών του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, η οποία έχασε τη ζωή της από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Από τις στιγμές που συγκλόνισαν κατά τη διάρκεια της κηδείας ήταν η εκφώνηση του επικήδειου λόγου του αδερφού της.

Ο επικήδειος

Στον επικήδειο του, υποσχέθηκε ότι θα σταθεί δίπλα στο παιδί της σαν να ήταν δικό του, ενώ παράλληλα κάλεσε όλο τον κόσμο να εμβολιαστεί.

«Αγαπημένη μου αδελφούλα θα είμαι πάντα κοντά στο παιδί σου να του θυμίζω ότι είχε την καλύτερη μανούλα. Υπόσχομαι να του πω ότι θυσίασες τη ζωή σου για να ζήσει αυτό. Νιώθω ευλογημένος για όλα αυτά τα χρόνια που έζησα δίπλα στην αδερφή μου, που ένιωσα την αύρα της» είπε χαρακτηριστικά ο αδερφός της. .

Στη συνέχεια, απηύθυνε έκκληση σε όλους να εμβολιαστούν, γιατί -όπως είπε- δεν θέλει «κανένας άλλος να ζήσει αυτό το δράμα που ζει η οικογένειά μου».

Σημειώνεται πως η κηδεία της άτυχης κοπέλας πραγματοποιήθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα της, την Τριανταφυλλιά Βισαλτίας.

Γονείς, φίλοι και συγγενείς σοκαρισμένοι από τον αιφνίδιο θάνατο της δικιάς τους «Πάττυς» δεν μπορούν να πιστέψουν τον χαμό της 38χρονης.

«Σήμερα πενθεί όλο το χωριό. Όλη η Τριανταφυλλιά », δήλωσε ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Τριανταφυλλιάς Σερρών Αδάμ Θεοδωρίδης.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 02/12/2021