Ελλάδα

Βαριές καταγγελίες για κύκλωμα που εκμεταλλευόταν τη Φωτεινή αλλά και άλλες γυναίκες

27.11.2021 | 00:58 Eνσωμάτωση

Η κάμερα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» βρέθηκε στη γειτονιά της αδικοχαμένης μητέρας τριών ανήλικων παιδιών και μίλησε με γείτονες, οι οποίοι κατήγγειλαν σοβαρά περιστατικά που συνέβαιναν σε βάρος της.

Οι πληροφορίες της εκπομπής κάνουν λόγο για κακοποίηση και εκμετάλλευση τόσο της ίδιας, όσο και μιας άλλης γυναίκας μεγαλύτερης ηλικίας, που δεν ζει.

«Την είχα δει αρκετές φορές στο δρόμο να είναι χτυπημένη στο πρόσωπο, ή με σπασμένο το χέρι. Όταν τη ρωτούσα μου έλεγε πως έπεσε ή ότι γλίστρησε από τις σκάλες. Την παρακολουθούσε μία γυναίκα να ζητιανεύει και φοβόταν. Έμενε μαζί της στο ίδιο σπίτι. Ένα μήνα περίπου πριν εξαφανιστεί προσπάθησε κάτι να μου πει, αλλά αυτή η γυναίκα της φώναξε “προχώρα και μη μιλάς”» ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Τα τελευταία τρία χρόνια ήταν σχεδόν συνέχεια σ’ αυτή την κατάσταση. Το πρόβλημα είναι ότι όλοι στη γειτονιά γνωρίζουν και κανείς δε μιλάει», κατήγγειλε μία γειτόνισσα της άτυχης Φωτεινής.

Η ίδια αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που είχε κληθεί και η Ελληνική Αστυνομία.

«Είδα την αστυνομία έξω από το σπίτι της Φωτεινής. Είχαν κληθεί από μία γειτόνισσα που είδε τα παιδιά της να κρέμονται από το μπαλκόνι. Μετά από παρέμβαση εισαγγελέα, τα παιδιά βρίσκονται στο “Χαμόγελο του Παιδιού”. Μετά από αυτό το περιστατικό κάποιος από τη γειτονιά είδε τη Φωτεινή κοντοκουρεμένη, υποβασταζόμενη, σε άθλια κατάσταση και δύο ημέρες μετά εξαφανίστηκε. Αυτή η γυναίκα παλαιότερα είχε από την “προστασία” της στο σπίτι μία άλλη γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας. Την ωθούσε στη ζητιανιά και την έριχνε μπροστά σε οχήματα με κίνδυνο να τραυματιστεί. Σκοπός της ήταν να αποσπάσει χρήματα από οδηγούς», κατέληξε.

Videos & Απoσπάσματα από Φως Στο Τούνελ - 27/11/2021