Ελλάδα

«Συνομιλούσε με κάποιον στο διαδίκτυο…» αναφέρουν οι συγγενείς της αγνοούμενης από την Κω

27.11.2021 | 01:25 Eνσωμάτωση

Οι δύο γυναίκες που ήταν πιο κοντά στην αγνοούμενη Διονυσία, μίλησαν στο τηλεοπτικό συνεργείο για την απόφαση τους να απευθυνθούν στο «Φως στο Τούνελ» με την ελπίδα να μπει ένα τέλος στο Γολγοθά τους.

«Ένα μήνα πριν εξαφανιστεί, συνομιλούσε με κάποιον από την Αθήνα που γνώρισε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Την προέτρεπε να ταξιδέψει και να τον συναντήσει. Ήταν και λίγο ευκολόπιστη και δεν ξέρω αν αυτό το άτομο σχετίζεται με την εξαφάνισή της» ανέφερε χαρακτηριστικά η αδελφή της.

«Δυστυχώς, έχουν περάσει πέντε ολόκληροι μήνες και ο νους μας πάει στο κακό. Αποφασίσαμε να απευθυνθούμε στην κυρία Νικολούλη για να βρούμε μία άκρη για την αδελφή μου. Είναι η ύστατη προσπάθειά μας» συμπλήρωσε.

Τη διαδικτυακή γνωριμία της επιβεβαίωσε και η μητέρα της. «Μου εκμυστηρεύτηκε ότι μιλούσε με κάποιον από την πρωτεύουσα και της έταζε διάφορα, της πουλούσε ένα ωραίο παραμύθι. Βρήκα ένα εισιτήριο που είχε εκδοθεί πριν την εξαφάνιση, αλλά το είχε ακυρώσει γιατί ήταν διστακτική. Έχω πανικοβληθεί γιατί είναι η πρώτη φορά που φεύγει και δε δίνει κάποιο σημάδι ζωής» τόνισε.

Videos & Απoσπάσματα από Φως Στο Τούνελ - 27/11/2021