Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ – Πρώτη συνάντηση Τσίπρα με το νέο think tank

24.11.2021 | 13:20 Eνσωμάτωση

Την πρώτη του συνάντηση με τη νέα ομάδα των εμπειρογνωμόνων και συμβούλων του, είχε εχθές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Οι σύμβουλοι που θα απαρτίζουν το think tank θα συμβάλουν ενεργά στις πολιτικές και νομοθετικές πρωτοβουλίες που θα αναλάβει ο Αλέξης Τσίπρας.

Στόχος των διεργασιών είναι να ανταποκριθεί το κόμμα πιο ουσιαστικά και ριζοσπαστικά στα προβλήματα της πλειοψηφίας και αυτό θα γίνει, σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, με την συστράτευση των καλύτερων μυαλών της χώρας.

Οι σύμβουλοι που απαρτίζουν το νέο think tank του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να συμβάλουν ενεργά με τις εισηγήσεις τους στις πρωτοβουλίες και τις παρεμβάσεις του Αλέξη Τσίπρα.

Το νέο think tank θα το απαρτίζουν οι Δημήτρης Χριστόπουλος, Κωστής Παπαϊωάννου, Ζαχαρούλα Τσιριγώτη και άλλοι ακαδαημαϊκοί.

«Συναντήθηκα με τη νέα ομάδα συμβούλων μας. Συστρατευόμαστε με τα καλύτερα μυαλά της χώρας. Γιατί δεν αρκεί μόνο να έχουμε πίστη στις ιδέες μας αλλά και τεχνοκρατική επάρκεια για να τις κάνουμε πράξη. Για αναγκαίες προοδευτικές μεταρρυθμίσεις. Για μια καλύτερη Ελλάδα», ανέφερε με tweet του σχετικά με τη συνάντηση ο Αλέξης Τσίπρας.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 24/11/2021