Ελλάδα

Μαρτυρία στο MEGA – «Νόσησα αν και εμβολιασμένος & Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο σοβαρή είναι η ασθένεια»

23.11.2021 | 06:37 Eνσωμάτωση

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε ο τραγουδιστής Μάριος Μαρέλης, ο οποίος αν και εμβολιασμένος νοσεί από κορωνοϊό και περνάει δύσκολες στιγμές.

«Πέρασα ένα τετραήμερο πολύ δύσκολο, με πολλούς πόνους, πυρετό, πονοκεφάλους αφόρητους, δύσπνοια. Σήμερα είναι η πέμπτη μέρα που έχω συμπτώματα. Το εμβόλιο το είχα κάνει πριν 3 μήνες. Ευτυχώς που εμβολιάστηκα. Αν δεν είχα εμβολιαστεί πώς θα ήταν όλο αυτό; Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα, ευτυχώς. Είμαι 33 ετών», περιέγραψε ο κ. Μαρέλης.

«Ο γιατρός μου, μού είπε ότι ίσως μου μετέφερε κάποιος πολύ υψηλό ιικό φορτίο. Σπίτι το περνάω, μιλάω με το γιατρό μου, παίρνω μια αγωγή. Μου είπε ότι το εμβόλιο με προστάτευσε. Όταν το έκανα, έκανα το μονοδοσικό, δεν είχα παρενέργειες, μόνο κάποια δέκατα έκανα. Θα κάνω σίγουρα και την επόμενη δόση όταν περάσουν οι έξι μήνες», είπε ο ίδιος.

«Θέλω να πως σε όσους είναι διστακτικοί, ότι το εμβόλιο είναι ένα όπλο απέναντι στον πόλεμο που ζούμε. Πρόσεχα αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο σοβαρή είναι η ασθένεια», τόνισε κλείνοντας ο Μάριος Μαρέλης.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 23/11/2021