Life

Κώστας Καζάκας – Ο «Μπουκουράν» εξομολογείται: «Μπορεί να μην είχα γίνει ηθοποιός αν δεν είχα συναντήσει τυχαία το Σπύρο Μπιμπίλα»

21.11.2021 | 12:42 Eνσωμάτωση

Στην παρέα του «Χαμογέλα και πάλι!» βρέθηκε σήμερα ο Κώστας Καζάκας, γνωστός και ως «Μπουκουράν» από τη συμμετοχή του στη νέα αγαπημένη σειρά του MEGA, «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα»!

«Τον αγαπάω αυτό το ρόλο. Όταν έχεις ένα τόσο καλό κείμενο, πόσο κακός μπορείς να βγεις; Θέλει να αγαπάς αυτό που κάνεις. Εγώ ακόμα το αγαπώ. Αν νιώσω ότι δεν περνάω καλά, θα το σταματήσω. Αλλά περνάω καλά ακόμα», είπε ο Κώστας Καζάκας.

Ο Κώστας Καζάκας ξεκίνησε να εργάζεται ως ναυτικός, αλλά η υποκριτική τον κέρδισε, και στα 23 του χρόνια αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό του. Ο γιος του, Μιχάλης, είναι επίσης ηθοποιός, ενώ η κόρη του, Μαρία, σπουδάζει κλασικό τραγούδι ως σοπράνο στην Ολλανδία.

«Ο μπαμπάς μου ήταν ψαράς και είχε υποφέρει στη ζωή του. Το καλύτερο για το δικό του μυαλό, ήταν να γίνω καπετάνιος. Του έκανα το χατίρι για λίγο, αλλά το μυαλό μου ήταν αλλού. Μου άρεσε και εκείνη η ζωή, γιατί μου αρέσουν τα ταξίδια, αλλά δε συνδυαζόταν με το θέατρο. Από πιτσιρίκι θυμάμαι τις γειτόνισσες να λένε στη μητέρα μου ότι θα γίνω θεατρίνος. Μου άρεσε να κάνω σκετς ότι σκοτώνομαι, γιατί σκοτωνόμουν εντυπωσιακά», περιέγραψε ο ίδιος γελώντας.

«Δεν ήμουν καλός μαθητής. Θεωρούσαν ότι θέλει διάβασμα η υποκριτική και ότι δε θα μπορούσα να το κάνω. Όταν η μητέρα μου ήρθε στη σχολή και της είπαν καλά σχόλια οι καθηγητές, χάρηκε», συνέχισε.

«Μπορεί να μην είχα γίνει ηθοποιός αν δεν είχα συναντήσει τυχαία το Σπύρο Μπιμπίλα»

«Μπορεί και να μην είχα γίνει ηθοποιός αν δεν είχαν συναντήσει τυχαία το Σπύρο Μπιμπίλα, κάπου το ‘81-‘82. Πιάσαμε την κουβέντα και με ρώτησε αν θέλω να πάω στο θέατρο να παρακολουθήσω τις πρόβες. Μου έδωσε το κουράγιο ότι μπορώ να το κάνω. Πρώτη φορά παίξαμε μαζί με το Σπύρο Μπιμπίλα στους Συμπέθερους τώρα, στο θέατρο», αποκάλυψε ο Κώστας Καζάκας, ενώ πρόσθεσε ότι «Τότε έγινα άλλος άνθρωπος. Άρχισα να γίνομαι βιβλιοφάγος, και ερωτεύτηκα, είδα ότι μπορώ να ζήσω πολλές ζωές μέσα από αυτό».

«Πίστευα ότι η κόρη μου, Μαρία ,είναι καλλιτεχνική φλέβα. Ο γιος μου ήταν πιο πολύ κολλημένος με τα παιχνίδια στο διαδίκτυο. Εγώ του είπα να δώσει εξετάσεις στη δραματική σχολή, μήπως ξεκολλήσει από τον υπολογιστή. Τελικά πήγε, τελείωσε, δουλεύει, την Παρασκευή είχε πρεμιέρα στο Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου. Έχω αγωνία όταν τον βλέπω στη σκηνή, αλλά μεγαλύτερη αγωνία έχω όταν παρακολουθώ τις εξετάσεις της κόρης μου, στην Ολλανδία τις δείχνουν ζωντανά, μου στέλνει το link η κόρη μου και μπαίνω και βλέπω», ανέφερε ο ίδιος για τα παιδιά του και τους επαγγελματικούς δρόμους που επέλεξαν.

«Όταν βρεθήκαμε τηλεοπτικά με το γιο μου έβαλα τα κλάματα»

«Με τον γιο μου έχουμε βρεθεί τηλεοπτικά, σε μια σειρά στην Κύπρο. Ήταν καλός. Είχε ένα κράτημα, γιατί είναι αλλιώς στην τηλεόραση. Το μεταξύ μας ήταν συγκινητικό, έκανε το γιο μου στη σειρά, και υπήρξε σκηνή που με πήραν τα κλάματα», περιέγραψε για την τηλεοπτική του συνάντηση με το γιο του.

«Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στη σειρά από τη μια είναι η τσαούσα του σπιτιού, και μετά γίνεται γατούλα. Νομίζω ότι το “πάντρεμά” μας στη σειρά είχε επιτυχία, γιατί πιστεύω ότι με την Ελισάβετ έχουμε κοινούς κώδικες στο πώς πρέπει να παίζεται μια κωμωδία. Ό,τι και να παίζεις, το πρώτο και βασικό είναι η αλήθεια», είπε για το ρόλο του στη σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα, και τη συνεργασία του με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

«Όταν βρήκαμε τα ρούχα που θα φορούσα ως γυναίκα, χαρήκαμε, είπα ότι θέλω να μου κάνουν. Το τακούνι είναι χοντρό και μπορώ και το περπατάω. Και εγώ έχω κάνει τρέλες για τον έρωτα. Μπορεί να μην έχω ντυθεί γυναίκα, αλλά έχω παρακολουθήσει γυναίκα. Είμαι λίγο έντονος ως άνθρωπος, αλλά δε φτάνω σε άκρα. Πρέπει να διοχετεύσω κάπου την ενέργειά μου», ανέφερε σε σχέση με τις «τρέλες» που κάνει ο χαρακτήρας στη σειρά για χάρη του έρωτα.

«Μία γυναίκα στο δρόμο μου είπε ότι θέλει έναν άνδρα σαν τον Μπουκουράν, έτσι, γλυκό. Μου λένε πολλά στο δρόμο», είπε ο Κώστας Καζάκας κλείνοντας, σχετικά με αντιδράσεις του κόσμου όταν τον βλέπουν.

Videos & Απoσπάσματα από Χαμογέλα και Πάλι! - 21/11/2021