Life

Γιάννης Σπαλιάρας – «Αναγκάστηκα να καλέσω την αστυνομία όταν…»

21.11.2021 | 14:10 Eνσωμάτωση

Πολλές ήταν οι εξομολογήσεις και οι αποκαλύψεις που συζητήθηκαν αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας αποκάλυψε αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία καθώς μία κοπέλα τον ακολουθούσε συνεχώς.

«Άρχισε να με ακολουθεί με μεγάλη ταχύτητα στην Εθνική, ανάβοντας πίσω μου τα μεγάλα φώτα. Μου δημιούργησε πρόβλημα στην οδήγηση και αναγκάστηκα να πάρω τηλέφωνο την αστυνομία. Μου είπαν ότι να σε ακολουθεί κάποιος στην Εθνική από μικρή απόσταση με τα μεγάλα φώτα θεωρείται απόπειρα ανθρωποκτονίας», δήλωσε.

Η stalker της Βάνας Μπάρμπα

Για την εμμονική συμπεριφορά που βιώνει τα τελευταία 3 χρόνια μίλησε η Βάνα Μπάρμπα.

«Είναι μία γυναίκα, η οποία ενοχλεί το παιδί μου, ενοχλεί εμένα, ενοχλεί τη ζωή μου. Έρχεται κάτω από το σπίτι και χτυπάει τα κουδούνια», είπε η Βάνα Μπάρμπα.

«Έχω κάνει κατά κόρον μηνύσεις. Έχω βρει το όνομά της, έχω μιλήσει με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Πλέον έχει γίνει επικίνδυνη! Μου στέλνει λουλούδια, τα πετάω. Έχει εμμονή, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που λέγονται stalkers. Αρχίζει και γίνεται ανησυχητικό…».

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η μάχη με το αλκοόλ

Για τη μάχη που έδωσε με το αλκοόλ μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Έπινα πάρα πολύ, σε σημείο που έχανα τον εαυτό μου και δεν ήμουν η Δήμητρα, αλλά κάποιο ακάθαρτο πνεύμα που έμπαινε μέσα μου. Έκανα πράγματα που δεν τα θυμόμουν, έκανα μία ξέφρενη ζωή χωρίς να με νοιάζει τίποτα και να μην υπολογίζω τίποτα. Ξεκίνησε στις επιδείξεις μόδας, που λέγαμε να πιούμε ένα ποτό να χαλαρώσουμε. Στη Μύκονο κοιμόμασταν στις 6 το πρωί, ξυπνάγαμε στις 12 και αντί για καφέ πίναμε βότκα», αποκάλυψε το μοντέλο.

Ο Στέλιος Νάκαρης και οι αριθμοί

«Αν με ρωτήσεις, αν έχω περάσει καλά στη ζωή μου, αν περνάω καλά, περνάω πάρα πολύ καλά, αλλά δεν έχω κρατήσει κάποιο συγκεκριμένο νούμερο. Μετά τις 100 γυναίκες χάνεις το λογαριασμό, τι να θυμάσαι τώρα; Απλά κυκλοφορείς έξω αν θες να κάνεις λογαριασμό και λες «έχω πάει με αυτή, έχω πάει με αυτή», οπότε μπορείς να έχεις ένα μπούσουλα», είπε ο Στέλιος Νάκαρης.

Τι δεν μπορούν οι γυναίκες στον Λευτέρη Πανταζή;

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε για το πως έφτασε κοντά στον γάμο.

«Δεν έτυχε να παντρευτώ. Δεν με αντέχουν οι γυναίκες, δεν αντέχουν αυτό που κάνω εγώ. Είμαι των άκρων, δουλεύω τόσο πολύ και θέλουν να με βλέπουν και λιγάκι. Έφτασα στο γάμος τρεις, μπορεί και τέσσερις φορές. Πρέπει να έχει γερό στομάχι μία κυρία που θα είναι δίπλα μου», είπε ο τραγουδιστής.

Έρχεται έρωτας εμβολιασμένου – ανεμβολίαστης στην τηλεόραση;

Ο Μανούσος Μανουσάκης μίλησε για τους απαγορευμένους έρωτες και τη σειρά που ο κόσμος θα ήθελε να τον δει να σκηνοθετεί.

«Ο απαγορευμένος έρωτας είναι το όχημα για να εκφράσεις μία ιδέα, να την εκλαϊκεύσεις, να μπορέσεις να την επικοινωνήσεις με τον κόσμο… Μου πρότειναν να κάνω ένα σίριαλ με εμβολιασμένο και ανεμβολίαστη. Νομίζω τους έχω εξαντλήσει τους απαγορευμένους έρωτες», δήλωσε ο σκηνοθέτης.

Η αινιγματική δήλωση του Σταμάτη Γαρδέλη

«Στη Φάρμα είμαι, παίζεται αλλιώς φέτος, έχουν μπει καινούρια δεδομένα. Να βλέπετε Φάρμα, είναι… φαρμακείο στη ζοφερή πραγματικότητα που ζούμε. Η Φάρμα είναι ένα ψυχολογικό παιχνίδι, είναι πολύ περισσότερο από αυτό που καταλαβαίνουμε», δήλωσε ο ηθοποιός στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι».

«Είσαι τρελός να έχω μετανιώσει που είπα ναι για τη Φάρμα; Η Φάρμα υφίσταται, η Φάρμα ζει, η Φάρμα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Μπορεί και να είμαι μέσα στη Φάρμα, σας είπα ότι φέτος μπορεί να παίζεται από το σπίτι», συμπλήρωσε.

Videos & Απoσπάσματα από Τι Λες Τώρα - 21/11/2021