Ελλάδα

Τρίκαλα – Ελεύθερος με περιοριστικούς ορούς ο αστυνομικός για την υπόθεση ασέλγειας σε 4χρονη

19.11.2021 | 20:16 Eνσωμάτωση

Στην ανακρίτρια οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής συνοδεία συναδέλφων του, ο 29χρονος αστυνομικός ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε στην 4χρονη κόρη του στα Τρίκαλα.

Ο 29χρονος, μετά την απολογία του, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καταλύτης στην εξέλιξη της υπόθεσης φέρεται να είναι η νεότερη κατάθεση που έδωσε το κοριτσάκι παρουσία παιδοψυχολόγου.

Η μητέρα του παιδιού, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της, μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS για την υπόθεση.

«Πραγματικά επειδή και εμείς είμαστε σε μια δύσκολη φάση, το μόνο που έχω να πω είναι ότι εμπιστεύομαι απόλυτα το παιδί μου και την ελληνική δικαιοσύνη. Από εκεί και πέρα, όλη η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της».

Τα στοιχεία που συγκεντρωθήκαν για την υπόθεση, οδήγησαν στη σύλληψη του 29χρονου αστυνομικού, εναντίον του οποίου ασκήθηκε δίωξη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου.

«Η ανήλικη είπε κάποια πράγματα και αυτά θα ελεγχθούν. Με ποιον τρόπο ειπώθηκαν, σε ποιον χρόνο και για ποιον λόγο ειπώθηκαν. Αυτό είναι στοιχείο της δικογραφίας και αυτό ερευνάται στο παρόν στάδιο από την κύρια ανάκριση που διενεργείται», σημείωσε ο Γιώργος Παναγιώτου, δικηγόρος κατηγορούμενου.

«Τον στηρίζω γιατί ξέρω ότι είναι αθώος. Στην παρούσα φάση, στο συγκεκριμένο θέμα, γνωρίζω πώς συμπεριφερόταν στο παιδί, τι έκανε με το παιδί, γνωρίζω πάρα πολύ καλά. Και όχι μόνο εγώ, όλο το οικογενειακό μου περιβάλλον και ο ευρύς κύκλος του», λέει από την πλευρά του ο πατέρας του αστυνομικού.

Ο αστυνομικός υποστηρίζει πως είναι αθώος και πως η πρώην σύζυγός του και το περιβάλλον της έχουν στήσει σκευωρία σε βάρος του.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 19/11/2021