Πολιτική

ΚΙΝΑΛ – «Κλείδωσε» το Debate για τους υποψηφίους – Απών ο Γιώργος Παπανδρέου

17.11.2021 | 20:47 Eνσωμάτωση

Ανοίγει η κούρσα ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ, με τους έξι υποψηφίους να διατυπώνουν θέσεις και προτάσεις για την επόμενη ημέρα του κόμματος. Με την εξαίρεση του Γιώργου Παπανδρέου, που θεωρεί ότι δεν υπάρχουν οι απαραίτητες θεσμικές εγγυήσεις, οι υπόλοιποι διεκδικητές της Προεδρίας θα διασταυρώσουν τις απόψεις τους στο ντιμπέιτ που θα πραγματοποιηθεί στην ΕΡΤ, στις 29 Νοεμβρίου.

Για τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου «κλείδωσε» το Debate του Κινήματος αλλαγής με τη συμμετοχή ωστόσο των 5 εκ των 6 υποψήφιων προέδρων.

Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα λάβει μέρος στην τηλεμαχία που θα γίνει στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στις 22:00 καθώς, όπως υποστηρίζουν συνεργάτες του δεν υπάρχει η θεσμική ομπρέλα της αρμόδιας επιτροπής δεοντολογίας του κόμματος.

Κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες του κινήματος αλλαγής απηύθυνε μιλώντας στο MEGA, ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Δε με νοιάζει τι ψηφίσατε το 2019, δε με νοιάζει τι ψηφίσατε το 2015. Ελάτε στις κάλπες μας. Ελάτε να γιορτάσουμε τη δημοκρατία. Ελάτε να διαλύσουμε τους κομματικούς μηχανισμούς», ανέφερε.

Την ίδια ώρα η πλευρά του Γιώργου Παπανδρέου κάνει λόγο για εξωθεσμικές παρεμβάσεις στην εσωκομματική διαδικασία του ΚΙΝΑΛ από παράγοντες της δεξιάς.

«Την τελευταία περίοδο, πολλαπλασιάζονται τα κρούσματα παρεμβάσεων στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία του Κινήματος Αλλαγής, όχι μόνο από εξωθεσμικά και άλλα κέντρα, αλλά και από παράγοντες της δεξιάς», ανέφερε η ανακοίνωση του γραφεςίου τύπου του κ. Παπανδρέου.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 17/11/2021