Ελλάδα

Τρίκαλα – Στο LIVE NEWS ο πατέρας του κατηγορούμενου αστυνομικού 

16.11.2021 | 17:51 Eνσωμάτωση

Η σύλληψη και οι βαρύτατες κατηγορίες για ασέλγεια στο τετράχρονο παιδί του, συνεχίζουν να κρατούν ανάστατα τα Τρίκαλα και να προκαλούν αντιδράσεις σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο νεαρός αστυνομικός ετοιμάζει την απολογία του και οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση θρίλερ προσπαθούν να συγκεντρώσουν νέα στοιχεία, εν αναμονή του πορίσματος της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ο πατέρας του κατηγορούμενου αστυνομικού λύνει τη σιωπή του στο LIVE NEWS και προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό του γιο του, που όπως μας λέει δοκιμάζεται άδικα.

Ο πατέρας του αστυνομικού ζητάει να συνεχιστεί η έρευνα για να πέσει άπλετο φως και όπως μας λέει αν αποδειχθεί πως ο γιος του είναι ένοχος, να τιμωρηθεί παραδειγματικά

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης όταν η εν διαστάσει σύζυγος του 29χρονου αστυνομικού, τον κατήγγειλε για ασέλγεια στη κόρη τους, που ξεκίνησε όπως υποστηρίζει όταν το αγγελούδι ήταν τριών ετών.

Ο αστυνομικός που αρνείται τις κατηγορίες ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ αύριο η 4χρονη αναμένεται να δώσει εκ νέου κατάθεση παρουσία παιδοψυχολόγου.

Ο αστυνομικός που είχε υπηρετήσει και στην ασφάλεια της βουλής επιμένει από την πρώτη στιγμή, πως είναι αθώος και θύμα μιας καλά οργανωμένης σκευωρίας εναντίον του. Τη σύλληψή του όμως, επίσπευσαν τα λόγια της μικρής, σε ειδικό ψυχολόγο που τη συνάντησε.

Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις που είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουν νέες συζητήσεις και αντιδράσεις…

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 16/11/2021