Ελλάδα

Κορωπί – Αιματηρή συμπλοκή στην είσοδο των ΚΕΠ

16.11.2021 | 18:18 Eνσωμάτωση

Στην περιοχή έξω από τα ΚΕΠ στο Κορωπί επικράτησε αναστάτωση το πρωί της Τρίτης.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία για να φτάσουν στα ίχνη των δραστών που πυροβόλησαν στα πόδια, ένα άτομο που περίμενε έξω στη σειρά του, για να εξυπηρετηθεί.

Οι μαρτυρίες, η αξιοποίηση υλικού από κάμερες ασφαλείας της περιοχής και τα πρώτα ευρήματα δείχνουν ότι πίσω από την επίθεση κρύβονται δύο αδέρφια που ανήκουν σε αντίπαλη συμμορία από το θύμα τους. Τον άντρα που πυροβόλησαν προειδοποιητικά για να του δείξουν τις προθέσεις τους.

Λίγο αργότερα θα ξεκινήσει η έρευνα στον αιματοβαμμένο δρόμο μπροστά σε ανθρώπους που σάστισαν από τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν μπροστά τους.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 11.00 το πρωί. Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες οι δύο δράστες που σύμφωνα με πληροφορίες είναι αδέρφια πυροβόλησαν το θύμα τους μέσα από αυτοκίνητο στα πόδια. Αμέσως μετά πάτησαν γκάζι και εξαφανίστηκαν.

Μιλάμε για ανταγωνισμούς μεταξύ ομάδων Αλβανών για το ποιοι θα ελέγχουν το εμπόριο ναρκωτικών στην περιοχή. Εκεί βρίσκονταν, όπως πληροφορήθηκα, δύο άτομα τα οποία φέρoνται να ανήκουν στη μια από τις δύο συμμορίες. Πέρασαν με το όχημα τους τα μέλη της αντιμαχόμενης πλευράς και του έριξαν προειδοποιητικά με τη μία σφαίρα να βρίσκει το ένα άτομο στο πόδι.

Η αιματηρή επίθεση έχει προκαλέσει και ένα κύμα φόβου στην ευρύτερη περιοχή με κατοίκους να βιώνουν όπως λένε την εξέλιξη του σκοτεινού πολέμου ανάμεσα σε συμμορίες, να αισθάνονται πως βρίσκονται στη μέση και να ζητούν την ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 16/11/2021