Ελλάδα

Μυστήριο στον Όλυμπο – «Κάτι το περίεργο συνέβη…»

13.11.2021 | 02:01 Eνσωμάτωση

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μίλησε με γείτονες του αγνοούμενου καθηγητή στο χωριό Καλλιθέα Πιερίας, όπου και έμενε με τη γυναίκα και το παιδί του.

Οι ίδιοι κάνουν λόγο για ένα ήσυχο κι ευγενικό παιδί, έναν άνθρωπο που αγαπούσε την οικογένειά του και δεν δημιουργούσε ποτέ προβλήματα.

«Πολύ περίεργη κατάσταση. Δεν μπορεί να άφησε τα πράγματά του. Σ’ εκείνη την περιοχή δεν έχει γκρεμούς, ο Κώστας ήταν πολύ προσεκτικός, δεν πιστεύω πως είχε κάποιο ατύχημα. Είναι μέρη που τα γνώριζε πολύ καλά. Εκείνη την ημέρα είχε αρκετό κόσμο το βουνό γιατί είχε μία διοργάνωση. Κάτι άλλο συνέβη. Ακούγονται πολλά για τον Όλυμπο. Μπορεί να είδε κάτι που δεν έπρεπε να δει», ανέφερε στην εκπομπή ένας γείτονας του αγνοούμενου οικογενειάρχη.

Μία άλλη γειτόνισσα κάνει λόγο για έναν έμπειρο ορειβάτη, που είχε πάθος με αυτό που έκανε.

«Αναρωτιέμαι μήπως έγινε κάτι και κάποιος τον χτύπησε. Αγαπούσε πολύ τη φύση και το βουνό. Πήγαινε εκεί με τη γυναίκα του και πολλές φορές μόνος του. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάτι έπαθε ο Κώστας. Στενοχωρήθηκα πολύ όταν πληροφορήθηκα για την εξαφάνιση. Το μόνο που θέλουμε είναι να βρεθεί», είπε στο «Τούνελ».

Videos & Απoσπάσματα από Φως Στο Τούνελ - 13/11/2021