Ελλάδα

«Φοβάμαι ότι κάτι κακό έχει συμβεί…» λέει φίλη του αγνοούμενου μηχανολόγου

13.11.2021 | 01:13 Eνσωμάτωση

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μίλησε με τη φίλη του αγνοούμενου, που φαίνεται ότι ήταν και η τελευταία που επικοινώνησε μαζί του.

Η ίδια σοκαρισμένη περιγράφει στο δημοσιογράφο της εκπομπής τα όσα εκτυλίχθηκαν εκείνη την ημέρα.

«Στις 16:30 την ημέρα που εξαφανίστηκε, μου έστειλε μήνυμα για να τον φιλοξενήσω σπίτι μου. Του είπα πως θα τελείωνα μία δουλειά που είχα στις 22:00 το βράδυ και κανονίσαμε να βρεθούμε εκείνη την ώρα. Του έστειλα γύρω στις 22:30 μήνυμα, αλλά δε μου απάντησε. Δεν ανησύχησα γιατί σκέφτηκα πως θα είχε πάει να μείνει σε κάποιον άλλο φίλο του» σημείωσε.

«Την επόμενη ημέρα άρχισα να ανησυχώ γιατί μίλησα με την αδελφή του και μου είπε πως δεν είχε νέα του για πάνω από 24 ώρες. Μετά κάλεσα έναν κοινό μας φίλο, αλλά δεν είχε ιδέα, καθώς είχαν μέρες να μιλήσουν. Φαίνεται πως εγώ ήμουν η τελευταία που ήρθε σε επαφή μαζί του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ίδια εξέφρασε την πεποίθηση πως κάτι κακό πρέπει να του έχει συμβεί, γιατί εάν ήταν οτιδήποτε άλλο, θα την είχε ενημερώσει.

«Είμαι σίγουρη ότι κάτι κακό έχει συμβεί. Ότι κι αν ήταν, εμένα θα μου το έλεγε. Πρέπει να ανησυχούμε γιατί μιλάμε για ένα πολύ καλό και ευφυέστατο άνθρωπο. Τι να πω κι εγώ, προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη, αλλά ανησυχώ», κατέληξε.

Videos & Απoσπάσματα από Φως Στο Τούνελ - 13/11/2021