Ελλάδα

Περίεργη η εξαφάνιση του μηχανολόγου από την Ηλεία – Η αδελφή του αγνοούμενου στο «Φως στο Τούνελ»

12.11.2021 | 21:32 Eνσωμάτωση

Η αδελφή του με πόνο ψυχής συγκέντρωσε τις δυνάμεις της και ήρθε στην Αθήνα να βρει την άκρη σε αυτή την περίεργη εξαφάνιση.

Η αδελφή του με πόνο ψυχής συγκέντρωσε τις δυνάμεις της και ήρθε στην Αθήνα να βρει την άκρη σε αυτή την περίεργη εξαφάνιση.

«Έχουμε μεγάλη αγωνία για το που μπορεί να είναι και τι κάνει, εάν είναι καλά. Περνάμε πολύ δύσκολα. Εδώ που έχουμε φτάσει, κάνουμε πολλά σενάρια και πάει ο νους μας στο κακό. Φοβάμαι μήπως κινδυνεύει, μήπως χρειάζεται τη βοήθειά μας και δεν μπορούμε να του την προσφέρουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το τελευταίο στίγμα του κινητού του αγνοούμενου ναυτικού καταγράφηκε την ημέρα της εξαφάνισης στις 19:00 το απόγευμα από το κέντρο της Αθήνας.

«Κάλεσα μία φίλη του και έμαθα πως της είχε στείλει μήνυμα ότι θα έμενε σ’ αυτήν το βράδυ, αλλά δεν πήγε ποτέ. Δύο ημέρες μετά πληροφορήθηκα ότι είχε μιλήσει και μ’ έναν άλλο φίλο του στις 17:00 το απόγευμα της ημέρας που χάθηκε και του ανέφερε ότι θα πήγαινε κάποια στιγμή στη Θεσσαλονίκη για την αγορά ενός αυτοκινήτου. Πράγματι είχαμε κανονίσει να πάμε μαζί την επόμενη Δευτέρα», πρόσθεσε, ενώ ανέφερε και το λόγο που ο αγνοούμενος ήθελε να αγοράσει καινούργιο αμάξι.

«Σχεδόν δύο εβδομάδες πριν την εξαφάνιση είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα και επέζησε από θαύμα. Το όχημα έφερε τούμπες και βγήκε από την πόρτα του συνοδηγού. Πραγματικά έχω συγκινηθεί πολύ από το ενδιαφέρον του κόσμου, γιατί υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που τον αγαπούν και ανησυχούν πάρα πολύ γι’ αυτόν. Ό,τι και να συμβαίνει, θέλω να τον βρω», κατέληξε συναισθηματικά φορτισμένη.

Videos & Απoσπάσματα από Φως Στο Τούνελ - 12/11/2021