Ελλάδα

Βόλος – 80χρονη καταδικάστηκε γιατί ξυλοκόπησε τον 90χρονο σύζυγό της

11.11.2021 | 17:55 Eνσωμάτωση

Απίστευτη ιστορία στον Αλμυρό Βόλου με θύμα έναν 90χρονο και δράστη την… 80χρονη σύζυγό του.

Ο ηλικιωμένος κατήγγειλε τη γυναίκα του για ενδοοικογενειακή βία, κατηγορώντας την ότι τον δέρνει κατ’ εξακολούθηση, ενώ όπως είπε στο δικαστήριο παλαιότερα είχε προσπαθήσει να τον πνίξει!

Το ζευγάρι έχει προβλήματα από χρόνια, τσακώνονται από χρόνια. Ουσιαστικά ζούνε σαν δυο ξένοι κάτω από μια στέγη.

Το πρωί της Κυριακής, ένα κομμάτι ψωμί ήταν αρκετό για να τσακωθεί το ζευγάρι, σε σημείο να πιαστούν στα χέρια. Η κατάσταση ξέφυγε εκτός ελέγχου, όταν η 80χρόνη πήρε μια πέτρα και την πέταξε στον 90χρονο χτυπώντας τον στο πρόσωπο.

Το πρωί της Κυριακής η γιαγιά πήρε λίγο ψωμί από το ψωμί που είχε πάνω στο τραπέζι ο παππούς και καθόταν πάνω στην αυλή για να το φάει. Την αιφνιδίασε ο παππούς εκεί που καθόταν από πίσω, τη άρπαξε από το μαλλί και την πέταξε κάτω πάνω σε κάτι κούτσουρα. Το πρόσωπο της είναι γεμάτο από μώλωπες. Η γιαγιά λοιπόν αντιδρώντας πήρε μια πέτρα από κάτω και την πέταξε και τον χτύπησε στη μύτη.

Λίγες ώρες μετά το ηλικιωμένο ζευγάρι κατέληξε στο τμήμα, κάνοντας μήνυση ο ένας στον άλλον, με την 80χρόνη να οδηγείται στη φυλακή στο πλαίσιο του αυτοφώρου και τον 80χρονο να καταλήγει στο νοσοκομείο χτυπημένος στη μύτη.

«Μόνος του πήγε και μόνη της πήγε και η γιαγιά. Και οι δύο μόνοι τους πήγαν γιατί εκείνη την ημέρα έγινε το περιστατικό, πήγαν και οι δύο μόνοι τους, συνελήφθησαν και οι δύο, μόνο που ο παππούς επειδή ήταν χτυπημένος και πήγε και στο νοσοκομείο πέρα από το Κέντρο Υγείας, με το χτύπημα αυτό για να τον παρακολουθήσουν, λόγω και της ηλικίας του τον άφησε ο εισαγγελέας ελεύθερο και τον παρέπεμψε σε τακτική διαδικασία, ενώ η γιαγιά πήγε στο αυτόφωρο» σημείωσε ο δικηγόρος της 80χρονης Νίκος Μακρής.

Η 80χρονη υποστήριξε στο δικαστήριο ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα, χωρίς ωστόσο να πείσει τους δικαστές που την καταδίκασαν σε φυλάκιση δύο μηνών με αναστολή και της ζήτησαν να μη μαλώνει με τον σύζυγό της.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 11/11/2021