Υγεία

Σέρρες – Παρέμβαση Εισαγγελέα για τον πατέρα αρνητή

11.11.2021 | 17:25 Eνσωμάτωση

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Σερρών προκάλεσε η υπόθεση της πολύτεκνης οικογένειας στην Αλιστράτη, που αρνείται να στείλει τα παιδιά της στο σχολείο με μάσκα και self tests.

Ο Θεόδωρος Καρακούσης, πατέρας 6 παιδιών δήλωσε στο LIVE NEWS: «Είναι ιατρική πράξη και δεν συναινούμε. Δηλαδή σας αρέσει αυτό που γίνεται; Που κόβεται την αναπνοή από το παιδί σας;».

Λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη του πατέρα στο LIVE NEWS, η Εισαγγελέας διέταξε κοινωνική έρευνα στην οικία της οικογένειας, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες με τις οποίες ασκείται η επιμέλεια των παιδιών.

«Έχω μεγαλώσει 6 παιδιά και φτύνω αίμα για να τα μεγαλώσω», λέει ο κ. Καρακούσης.

Δεν δεχόταν να διακομίσουν το παιδί της

Μια μητέρα στην Κατερίνη αρνήθηκε τη διακομιδή του παιδιού της στη Θεσσαλονίκη που νοσούσε με κορωνοϊό.

Επειδή δεν μπορούσα να φύγω με διακομιδή στη Θεσσαλονίκη μην και κολλήσει κι άλλο μικρόβιο άλλα ούτε να ρισκάρω να τον πάρω σπίτι, δέχτηκα να μας νοσηλεύσουν στο δωμάτιο που μας ετοίμασαν. Το δωμάτιο ήταν χάλια κατ’ εμέ γιατί κατά τα δικά τους μου είπαν ότι δεν συνειδητοποιώ ότι έχουμε πανδημία.

Μια συνοδός ασθενή από την άλλη, εξιστορεί στο tik tok πως μπήκε στο νοσοκομείο από την πίσω πόρτα καθώς ο υπάλληλος στην είσοδο δεν της επέτρεπε, ως όφειλε, την είσοδο χωρίς rapid test.

«Ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις εμένα να μην μπω στο νοσοκομείο. Μπορώ να σε πάω αυτόφωρο. Πάω λοιπόν από την πίσω πόρτα και μπήκα. Αν χρειαζόταν θα σκαρφάλωνα κιόλας», λέει μία οργισμένη πολίτης.

Έξω φρενών έγινε μια χρήστης του Facebook καθώς δεν της επετράπη η είσοδος σε μαγαζί χωρίς τη διενέργεια rapid test.

Φυσικά την τιμητική του στις σελίδες των αρνητών έχει το εμβόλιο.

Από το δωρεάν εμβόλιο που έχει σώσει δισεκατομμύρια ζωές στον κόσμο, θα προτιμούσαν όπως λένε τις δωρεάν βιταμίνες.

«Αν ήθελε το καλό μου η κυβέρνηση θα συνταγογραφούσε βιταμίνες και όχι ένα πειραματικό σκεύασμα», αναφέρει ένας αρνητής.

Επιπλέον, ο Εισαγγελέας παρενέβη για τον πατέρα 6 παιδιών στις Σέρρες, που δεν στέλνει τ παιδιά του στο σχολείο.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 11/11/2021