Πολιτική

Αναφορά – σφήνα του πρωθυπουργού στις εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής

09.11.2021 | 20:33 Eνσωμάτωση

Σφήνα στο εσωκομματικό debate στο Κίνημα Αλλαγής για τον προσανατολισμό του κόμματος την επομένη των εκλογών για την ηγεσία από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός πάντως έκλεισε εκ νέου το θέμα των εκλογών. «Όταν λέω ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας το εννοώ. Το λέω για να κάνετε τον προγραμματισμό σας. Στο τέλος της θητείας θα ζητήσουμε από τους πολίτες να συνεχίσουμε το έργο μας» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Νέα δημοσκόπηση για το ΚΙΝΑΛ

Ο Ανδρέας Λοβέρδος από τη Σαλαμίνα διεμήνυσε ότι το εκλογικό διακύβευμα είναι η αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ. «Το δικό μου αξιακό σύστημα έχει μία επιταγή μέσα του. Δεν θα χαρίσουμε την πατρίδα μας στη δεξιά. Δεν θα χαρίσουμε το ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είναι το σύνθημα μου» υπογράμμισε.

Δεν θα γίνουμε δεκανίκι κανενός τονιζει ξανά από τα Χανιά ο Γιώργος Παπανδρέου. «Θέλουμε ξανά να φέρουμε την αξιοσύνη και την αξιοπρέπεια στη χώρα μας μέσα από την ισχυρή, δημοκρατική, ανανεωμένη παράταξή μας» τόνισε ο κ. Παπανδρέου.

Μετά από μια ισχυρή λαϊκή εντολή θα εξετάσουμε το ζήτημα των συνεργασιών, υπογραμμίζει ο Νίκος Ανδρουλάκης. «Ο απλός κόσμος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να κρίνει ποιος θα είναι ο επόμενος αρχηγός. Όχι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΝΔ που βολεύονται με τον έναν ή με τον άλλον» υπογράμμισε.

Αιχμηρή ανακοίνωση «φωτογραφίζοντας» την Opinion Poll εξέδωσε η Χαριλάου Τρικούπη.

«Το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ ως ιστορικό, πολιτικό, ιδεολογικό και κοινωνικό ρεύμα, είναι και θα είναι οριοθετημένο απόλυτα απέναντι στη δεξιά (…) Δεν θα γίνουμε ποτέ δεκανίκι κανενός» αναφέρει η ανακοίνωση.

«Ούτε πρόκειται να ζητήσω από κανέναν τη στήριξη αν περάσω στον δεύτερο γύρο, ούτε πρόκειται να δώσω σε κανέναν στήριξη αν δεν περάσω στο δεύτερο γύρο» πρόσθεσε ο Χάρης Καστανίδης, ενώ ο Παύλος Χρηστίδης σημείωσε πως «προοδευτική διακυβέρνηση σημαίνει το Κίνημά μας πρωταγωνιστής ξανά. Η αυτονομία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τα επόμενα βήματα».

Ο Παύλος Γερουλάνος πραγματοποίησε περιοδεία σε Θήβα, Αλίαρτο, Λιβαδειά και Λαμία.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 09/11/2021