Ελλάδα

Υποστήριξε τον «Δεσμό» και διεκδίκησε live video συνομιλίες με 21 δημοφιλείς προσωπικότητες!

01.11.2021 | 07:03 Eνσωμάτωση

21 δημοφιλείς προσωπικότητες στηρίζουν το ΜΚΟ «Δεσμός» με τη συμμετοχή του σε φιλανθρωπική λαχειοφόρο για την ενίσχυση του έργου του.

Πρόκειται για μία δράση που θα στηρίξει το έργο του σωματείου «Δεσμός». Ο καθένας μπορεί να επιλέξει για ποια από τις προσωπικότητες να πάρει λαχνούς και να συμμετέχει στην κλήρωση, η οποία θα γίνει στις 3/11.

«Διοργανώνουμε αυτή τη λαχειοφόρο για την υποστήριξη του σωματείου «Δεσμός», ο οποίος δραστηριοποιείται από το 2012 για να αξιοποιήσει δωρεές σε είδος κ υπηρεσίες για να καλύψει ανάγκες σε κοινωφελείς οργανισμούς, όπως γηροκομεία και σχολεία, σε είδη αναλώσιμα και εξοπλισμό. Η ενίσχυσή του σωματείου είναι ο τρόπος που θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε», δήλωσε η Εκάβη Βαλλερά, διευθύντρια στρατηγικού σχεδιασμού του ΜΚΟ σωματείου «Δεσμός».

Στο έργο αυτό συμμετέχουν οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Άννα Βίσση, Κατερίνα Βρανά, Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Μαρία Ευθυμίου, Βασίλης Καλλίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Κώστας Κρομμύδας, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Νάντια Μπουλέ, Δημήτρης Νανόπουλος, Λυδία Παπαϊωάννου, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Αλέξης Παπαχελάς, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Μαρία Σάκκαρη, Κατερίνα Στεφανίδη, Μαίρη Συνατσάκη, Παύλος Τσίμας, Στέφανος Τσιτσιπάς.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 01/11/2021