Ελλάδα

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος – Εισαγγελική παρέμβαση για την επίθεση στην Καλαμπάκα – Τι λέει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας

01.11.2021 | 18:14 Eνσωμάτωση

Την παρέμβαση εισαγγελέα προκάλεσε η απίστευτη επίθεση που δέχτηκε ο καθηγητής Θεόδωρος Βασιλακόπουλος από ιδιοκτήτη ταβέρνας στο Καστράκι Καλαμπάκας.

«Με έριξαν κάτω. Μου έσκισαν το πουκάμισο και το δικό μου και του συναδέλφου», είπε πει ο καθηγητής.

Αφορμή στάθηκε η παρατήρηση που έκαναν οι πνευμονολόγοι στον υπεύθυνο καταστήματος πως δεν υπήρχε κανένας έλεγχος πιστοποιητικών στην είσοδο.

«Δεν έγινε κανένας έλεγχος ούτε σε εμάς ούτε σε καμιά παρέα που μπήκε μαζί με εμάς».

Ο ιδιοκτήτης μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA υποστηρίζει πως οι έλεγχοι γίνονταν κανονικά.

«Έχει λήξει το θέμα. Δεν ασχολούμαι με τέτοιους ανθρώπους. Αν μιλούσε σ’ εμένα δε θα γινόταν τίποτα. Αλλά πήγε στην κόρη μου και έκανε σκηνικά. Ήθελαν να φάνε γρήγορα και να φύγουν και έκατσαν 2,5 ώρες».

Δεν είναι λίγοι πάντως οι πολίτες που παραδέχονται πως οι έλεγχοι στα νυχτερινά μαγαζιά είναι σχεδόν ανύπακτοι.

Του αρνήθηκαν την είσοδο σε μπαρ & μπούκαρε με το… αγροτικό

Μπαίνει στο 4χ4 αμάξι του, πατάει γκάζι και μπουκάρει με το «έτσι θέλω» στο μπαρ από το οποίο προηγουμένως δεν του επετράπη η είσοδος ως ανεμβολίαστος.

«Δεν του επιτρέψαν λόγω του ότι ήταν ανεμβολίαστος. Δεν ήθελε να δείξει πιστοποιητικά και ταυτότητες και αποφάσισε να μπει με το αμάξι μέσα. Ευτυχώς δεν είχε κόσμο απ’ έξω», λέει αυτόπτης μάρτυρας.

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα το βράδυ του Σαββάτου, με αυτόπτη μάρτυρα να περιγράφει στο LIVE NEWS πως ο οδηγός του αγροτικού επιχείρησε τρεις φορές να εισβάλλει με το αμάξι του στο μπαρ.

«Ευτυχώς δεν χτύπησε κανείς. Το έκανε δύο – τρεις φορές, μπήκε με το αμάξι στην αυλή του μαγαζιού, δεν χτύπησε κανείς. Κάτι γλάστρες έπεσαν και κάτι σκαμπό. Στη συνέχεια έφυγε αλλά τον έπιασε η αστυνομία πιο κάτω».

Περισσότεροι από 300 εμβολιασμένοι πελάτες διασκέδαζαν εκείνη την ώρα μέσα στο νυχτερινό κέντρο, με τους υπεύθυνους να ανησυχούν πως έπεται και συνέχεια.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 01/11/2021