Ελλάδα

Αποκλειστικά στο «LIVE NEWS» – Δυο φωτογραφίες από τη μεζονέτα των Γλυκών Νερών για πρώτη φορά στη δημοσιότητα

01.11.2021 | 18:05 Eνσωμάτωση

Δύο φωτογραφίες ντοκουμέντο παρουσιάσε στην εκπομπή «LIVE NEWS», με το Νίκο Ευαγγελάτο, ο αστυνομικός συντάκτης «το Βήμα» και «τα Νέα» Βασίλης Λαμπρόπουλος. Οι εικόνες αποτυπώνουν το καλοστημένο σκηνικό ληστείας στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, η βιτρίνα πίσω απο τη δολοφονία.

«Η πρώτη είναι μια από τις πιο αποτρόπαιες πράξεις αυτής της εγκληματικής ενέργειας. Είναι η φωτογραφία του δολοφονημένου σκυλιού το οποίο το έχει κρεμάσει στα σκαλιά στο κλιμακοστάσιο, όπως κατεβαίνεις στο ισόγειο της μεζονέτας», αποκάλυψε ο κ. Λαμπρόπουλος.

«Σκότωσε το σκυλί για δύο λόγους προκειμένου όπως κατέθεσε και ανέφερε στην απολογία τους τους αστυνομικούς «Το έπραξα για να σας πείσω, ότι μπήκαν αδίσταχτοι ληστές το σπίτι οι οποίοι σκότωσαν το σκυλί». Σκότωσε το σκυλί στην προσπάθεια του να μιμηθεί την πραγματική ληστεία στο Αλεποχώρι, όπου και τότε είχε αναφέρει ο πιλότος ο συνάδελφος του ότι είχαν μπει και είχαν χτυπήσει το σκυλί του. Αυτό θυμόταν και σκότωσε το σκύλο του», πρόσθεσε.

«Η φωτογραφία αυτή η οποία έχει ληφθεί από τους αστυνομικούς της σήμανσης είναι η φωτογραφία ακριβώς δίπλα από το κρεβάτι όπου φαίνονται .. η  ξεκολλημένη μονωτική ταινία, με την οποία δέθηκε και ο ίδιος, κάποια κινητα τηλέφωνα, κάποια αναποδογυρισμένα αντικέιμενα και στην άκρη το κρεβάτι », σχολιάζοντας ο κ. Λαμπρόπουλος τα λεγόμενα του δράστη, ο οποίος τότε είχε υποστηρίζει ότι όταν ήρθαν οι αστυνομικοί είδε τη γυναίκα του, ενώ από τη φωτογραφία διακρίνεται μία μικρή απόσταση από τη θέση που βρισκόταν μέχρι το κρεβλάτι, λίγα εκατοστά, σχολίασε ο αστυνομικός συντάκτης. .

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 01/11/2021