Ελλάδα

Συγκλονίζει η μητέρα του αδικοχαμένου υποπλοίαρχου στην Κύπρο – Νέα δεδομένα από τα ψηφιακά του αρχεία

30.10.2021 | 02:01 Eνσωμάτωση

Η μητέρα του Βαγγέλη Φραγκούλη μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για τις εξελίξεις στην υπόθεση και στα νέα στοιχεία που θα καταθέσει η οικογένεια στο δικαστήριο.

Όπως υπογράμμισε αρκετά φορτισμένη η Νεκταρία Βλάχου, η διαχείριση της υπόθεσης είναι αρκετά δύσκολη για εκείνη.

Ωστόσο ελπίζει ότι τα στοιχεία που θα παρουσιάσει στο δικαστήριο στις 15 Νοεμβρίου θα ανοίξουν πάλι την έρευνα της υπόθεσης.

Παράλληλα, στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μίλησε και ο τεχνικός υπολογιστώ – πραγματογνώμονας Γιώργος Πατσαλίδης, ο οποίος ερεύνησε τα ψηφιακά αρχεία του αδικοχαμένου Βαγγέλη Φραγκούλη, εντοπίζοντας κρίσιμα στοιχεία.

«Όταν είχα πρόσβαση στα social media και στα emails του αποθανόντα, έχουν βρεθεί στοιχεία και από άτομα που έχουν διαγράψει μετά το θάνατο του Βαγγέλη τους προσωπικούς τους λογαριασμούς τους στο Facebook, ενώ είχαν συχνή επικοινωνία με το Βαγγέλη» σημείωσε ο κ. Πατσαλίδης, υπογραμμίζοντας ότι κάποια άτομα έσβησαν συνομιλίες και μηνύματα που είχαν με τον αδικοχαμένο υποπλοίαρχο.

«Περιμένουμε από τις αρχές του ηλεκτρονικού εγκλήματος της Κύπρου να ερευνήσουν τα στοιχεία που έχουμε εντοπίσει» συμπλήρωσε ο ειδικός πραγματογνώμονας, τονίζοντας ότι εντόπισε απειλητικά μηνύματα προς τον Βαγγέλη στα social media.

Videos & Απoσπάσματα από Φως Στο Τούνελ - 30/10/2021