Ελλάδα

Κύπρος – Τι απαντά στο «Φως στο Τούνελ» ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας

30.10.2021 | 02:11 Eνσωμάτωση

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυπριακής Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, έδωσε κάποιες απαντήσεις μετά το σάλο που προκλήθηκε από τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου της εκπομπής για τα κενά και τις παραλείψεις των Κυπριακών Αρχών στο θάνατο του Ελλαδίτη υποπλοίαρχου, ο κύριος Ανδρέου απάντησε: «Η Αστυνομία ενημέρωσε τον ιατροδικαστή, ο οποίος ζήτησε και ενημερώθηκε αναφορικά με τη σκηνή και τα δεδομένα τα οποία υπήρξαν και εντόπισε η Αστυνομία. Ο ίδιος δεν έκρινε απαραίτητη την παρουσία του στον τόπο και θα ακολουθούσε η νεκροτομή».

«Αναφορικά με τις κάμερες ασφαλείας, οι ανακριτές που είχαν μεταβεί στο σημείο δεν προχώρησαν στην εξέτασή τους γιατί είχαν πλέον εικόνα ότι δεν πρόκειται για έγκλημα», τόνισε.

Απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το σημείωμα, το οποίο δεν ήταν αυτόνομο, αλλά μία σελίδα σε μπλοκ με άλλες σημειώσεις, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, είπε: «Φυσικά το μπλοκ με το σημείωμα είναι τεκμήριο. Δεν έχω δει αυτούσιο το σημείωμα, αλλά έχω ενημερωθεί από τους ανακριτές.»

Videos & Απoσπάσματα από Φως Στο Τούνελ - 30/10/2021