Κόσμος

Στο στόχαστρο φανατικών Ρεπουμπλικάνων ο Άλεκ Μπάλντουιν

26.10.2021 | 20:31 Eνσωμάτωση

Ευκαιρία να πάρουν εκδίκηση για την καυστική σάτιρα του Άλεκ Μπάλντουιν κατά του Ντόναλντ Τραμπ, βρήκαν φανατικοί Ρεπουμπλικανοί. Εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι ο ηθοποιός σκότωσε κατά λάθος τη Διευθύντρια φωτογραφίας, στα γυρίσματα ταινίας, επιτίθενται με μανία εναντίον του. Όσο για τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού, όπως αποκαλύπτεται, συντελεστές της ταινίας έκαναν σκοποβολή σε τενεκεδάκια, με το ίδιο όπλο που παρέλαβε αργότερα ο Μπάλντουιν.

Ακόμα και την τραγωδία στα γυρίσματα της ταινίας του Άλεκ Μπάλντουιν εργαλειοποιούν φανατικοί Ρεπουμπλικανοί για να επιτεθούν στον ηθοποιό που είναι σφοδρός επικριτής τους. Ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ, Τζούνιορ, του, έφτασε στο σημείο να διαφημίσει μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα, μπλουζάκια που, παραφράζοντας ένα σύνθημα του λόμπι των όπλων, αναγράφουν πως «Τα όπλα δεν σκοτώνουν ανθρώπους, ο Άλεκ Μπάλντουιν σκοτώνει ανθρώπους».

Οι οπαδοί του Τραμπ θέλουν να πάρουν εκδίκηση για την καυστική σάτυρα του ηθοποιού.

-Άντζελα;

-Το σωστό είναι Άγκελα…

-Τι;

-Με λένε Άγκελα.

-Μη με διορθώνεις. Εγώ κάνω κουμάντο τώρα. Η Γερμανία είναι απαίσια. Το τείχος σας απέτυχε. Ετοιμαστείτε για πόλεμο.

Μια άλλη Αμερικανίδα σχολιάστρια περιέγραψε την τραγωδία στα γυρίσματα ως …ποιητική δικαιοσύνη. Είσαι μια αηδιαστική ανθρώπινη ύπαρξη, της απάντησε η κόρη του Μπάλντουιν, Άιρλαντ.

Το CNN μετέδωσε ότι λίγες ώρες πριν πέσει νεκρή η διευθύντρια φωτογραφίας και τραυματιστεί ο σκηνοθέτης από το περίστροφο του Μπάλντουιν που είχε αληθινές σφαίρες αντί για άσφαιρα, κάποιοι από τους συντελεστές της ταινίας έκαναν σκοποβολή με το ίδιο όπλο σε τενεκεδάκια. Φαίνεται πως δεν άδειασαν το όπλο, που έδωσε στη συνέχεια στον Μπάλντουιν ο βοηθός σκηνοθέτη Ντέιβ Χολς, φωνάζοντας ότι είναι ασφαλές.

Ο Χολς είχε απολυθεί από τα γυρίσματα μιας άλλης ταινίας το 2019, όταν εκπυρσοκρότησε πάλι από λάθος ένα πιστόλι που θα έπρεπε να έχει άσφαιρα και τραυμάτισε ελαφρά ηχολήπτη.

Videos & Απoσπάσματα από NEWS - 26/10/2021