Ελλάδα

«Μπάτε γάτες» σε μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής

26.10.2021 | 17:50 Eνσωμάτωση

Τα νοσοκομεία που οι πολίτες για να μπουν απαιτούνται αυστηρά τεστ αποδείχθηκαν εύκολος στόχος για τις γάτες. Εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία ξεσπούν.

Μία, δύο , τρείς και μία κάτω από το καροτσάκι 4 γάτες. Οι εργαζόμενοι όχι μόνο επιβεβαιώνουν την αυθεντικότητα της, αλλά λένε πως αυτή η εικόνα, στον διάδρομο του αιματολογικού αυτή την φορά, υπάρχει και σε άλλα νοσοκομεία.

Ο πρόεδρος εργαζομένων νοσοκομείου, Ιωάννης Τσολάκης δήλωσε: «Γάτες; Στον προαύλιο χώρο να κυκλοφορούν ναι, μέσα σε σπάνιες περιπτώσεις από κάποια ανοιχτή πόρτα να μπούνε, οκ συμβαίνει. Δεν μπορώ να πω ότι δεν συμβαίνει».

Οι γάτες παρά την πράξη του ανθρώπου που τις καταγράφει, κάθονται και δεν φεύγουν και μοιάζουν απόλυτα εξοικειωμένες με τον χώρο. Η παρουσία τους είναι κίνδυνος για την δημόσια υγεία λένε οι εργαζόμενοι.

«Και τι να κάνεις;», θα αναρωτηθούν οι εργαζόμενοι από την άλλη αφού δεν επαρκούν για να κάνουν την δουλειά τους πόσο μάλλον τους τροχονόμους στις γάτες.

«Δεν πρέπει να υπάρχουν, κακώς υπάρχουν και αυτό πάλι οφείλεται στην έλλειψη προσωπικού. Το προσωπικό ασφαλείας το οποίο καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες είναι με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου και μέχρι, μετά τον Μάρτιο δεν θα έχει καθόλου δουλειά», αναφέρει ο κ. Τσολάκης.

Το LIVE NEWS επικοινώνησε και με την διοίκηση του νοσοκομείου από όπου δεν θέλησαν να κάνουν κάποια δήλωση.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 26/10/2021