Κόσμος

Αυστραλία – Αγωνία για την 4χρονη που αγνοείται

26.10.2021 | 18:30 Eνσωμάτωση

Η μικρή Κλίο χάθηκε πριν από περίπου μια εβδομάδα μέσα από την σκηνή όπου κοιμόταν μαζί με τους γονείς της, και έκτοτε αγνοείται.

«Αν ξέρετε κάτι, το παραμικρό, καλέστε την αστυνομία γιατί θέλουμε πίσω την κόρη μας»,  λένε οι γονείς της μικρής Κλίο.

Πρόκειται για μια από τις πιο σοβαρές αστυνομικές υποθέσεις που έχει αντιμετωπίσει ποτέ η Αυστραλία. Η μικρή Κλίο χάθηκε πριν από περίπου μια εβδομάδα μέσα από την σκηνή όπου κοιμόταν μαζί με τους γονείς της. Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπής της Αυστραλιανής τηλεόρασης ζητούν όποιος έχει την μικρή 4χρονη να την φέρει πίσω στην οικογένειά της.

«Όποιος και αν βλέπει, εάν ξέρουν κάτι, ή αν κάποιος που βλέπει έχει την Κλίο την θέλουμε πίσω. Θέλουμε να έρθει πίσω με το μωρό μας. Την θέλουμε στην αγκαλιά μας».

Με δυσκολία μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

«Πως μπορεί κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο; Πως μπορεί κάποιος να πάρει ένα παιδί; Με κάνει να αρρωσταίνω», λένε καταρρακωμένοι οι γονείς της μικρής Κλίο.

Τα σενάρια εμπλοκής των γονιών


Το γεγονός ότι το κορίτσι απήχθη μέσα από την σκηνή των γονιών του έχει δημιουργήσει πολλές υποψίες για την πιθανή εμπλοκή τους στην εξαφάνιση του μικρού κοριτσιού.

Ο δημοσιογράφος δεν διστάζει να ρωτήσει:

-Εσείς ή οποιοσδήποτε που ξέρετε έχει καμία σχέση με την εξαφάνιση;»

-Όχι.

-Πρέπει να κάνω και σε εσένα την ίδια ερώτηση.

-Με τίποτα. Αγαπάμε την κόρη μας και την θέλουμε σπίτι.

Οι ίδιοι απαντούν με μια φωνή ότι είναι σίγουροι ότι η κόρη τους απήχθη. «Την απήγαγαν», υποστηρίζουν οι γονείς.

Τα ερωτήματα όμως είναι πολλά. Πως κάποιος κατάφερε να πάρει ένα μικρό κορίτσι μέσα από τον υπνόσακό του και την σκηνή όπου κοιμόταν με τους γονείς του;

Η αρχές αναμένεται να εξετάσουν και το σπίτι της οικογένειας ερευνώντας ακόμα και το ενδεχόμενο της εμπλοκής τους ωστόσο δεν έχουν εξαντλήσει ακόμα όλα τα άλλα ενδεχόμενα.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 26/10/2021