Ελλάδα

Μοσχάτο- Σοκ στο θρανίο με την 11χρονη

26.10.2021 | 17:30 Eνσωμάτωση

Ο 45χρονος καθηγητής αρνήθηκε τις κατηγόριες και ανέφερε ότι η μαθήτρια παρεξήγησε τις προθέσεις του, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που έχει με την συμπεριφορά του. Τα σχόλια του για την εμφάνιση την μαθητριών, ο τρόπος που τις κοιτούσε είχαν γίνει αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των παιδιών.

«Με παρεξήγησαν, δεν έκαναν τίποτα κακό». Αυτός φέρεται να είναι ο βασικός ισχυρισμός του 45χρονου καθηγητή, που πέρασε το κατώφλι της Ευελπίδων με την κατηγορία ότι παρενόχλησε 11χρονη μέσα στο σχολείο, το απόγευμα της Παρασκευής σε γυμνάσιο του Μοσχάτου.

«Μας είπε ότι της είπε να βγάλει την μπλούζα», λέει συμμαθητής της 11χρονης.

Σύμφωνα με την μαθήτρια, ο καθηγητής μετά το τέλος της διδακτικής ώρα , πλησίασε την ανήλικη και ακουμπώντας την στο λαιμό, της ζήτησε να βγάλει την μπλούζα της και να ξαπλώσει για να της κάνει μασάζ. Σοκαρισμένο το κοριτσάκι έφυγε τρέχοντας από την τάξη, ενημέρωσε τον διευθυντή της και στη συνέχεια οι γονείς της κατέθεσαν μήνυση.

«Έκανε σχόλια για την εμφάνισή τους»

Ο 45χρονος καθηγητής αρνήθηκε τις κατηγόριες και ανέφερε ότι η μαθήτρια παρεξήγησε τις προθέσεις του, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που ο 45χρονος απασχόλησε με την συμπεριφορά του. Τα σχόλια του για την εμφάνιση την μαθητριών, ο τρόπος που τις κοιτούσε είχαν γίνει αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των παιδιών.

«Τούς έλεγε ότι είναι όμορφες. Εγώ τα άκουγα και μετά φοβόμουν να κάνω μάθημα. Σήκωνε μόνο κορίτσια στον πίνακα, ήταν περίεργο. Κοίταγε πολλές κοπέλες και στα διαλείμματα πήγαινε κοντά τους», λένε μαθητές του σχολείου.

Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως έθεσε τον 45χρονο καθηγητή σε αργία από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 26/10/2021