Κόσμος

Βελόνες… βιασμού σε κλαμπ της Μ. Βρετανίας

21.10.2021 | 18:27 Eνσωμάτωση

Ολοένα και περισσότερα είναι τα περιστατικά που καταγγέλλουν γυναίκες για επίθεση με βελόνες σε night club της Μεγάλης Βρετανίας.

«Αυτή είναι μία μελανιά που δημιούργησε έναν κύκλο και το νιώθω αρκετά σκληρό σαν σημάδι και εδώ στη μέση είναι σαν ανοιχτή πληγή» ανέφερε η Έμα Μακ Ντόναλντ, η οποία μόνο όταν είδε τη μελανιά κατάλαβε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει.

Πριν από τρεις ημέρες είχε βγει με φίλες της σε παμπ στη Γλασκώβη. Ήπιε μερικά ποτά αλλά δε θυμάται και πολλά από εκείνη τη νύχτα.

«Θυμάμαι μόνο να είμαι στο μπαρ.Μετά που μίλησα με φίλους και τη μαμά μου είπαν ότι ήμουν πολύ άκαμπτη και τραύλιζα όταν μιλούσα» πρόσθεσε.

H περίεργη τακτική ανδρών θαμώνων σε κλαμπ της Βρετανίας οι οποίοι τρυπούν με ενέσεις κοπέλες εν αγνοία τους προσπαθώντας να εγχύσουν το γνωστό «ναρκωτικό του βιασμού» ανησυχεί τις αρχές.

Μποϊκοτάζ στα μπαρ και στις παμπ

Ομάδες φοιτητριών αλλά και φοιτητών από τουλάχιστον 30 πανεπιστήμια σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο συμμετείχαν σε μια διαδικτυακή καμπάνια που ζητούσε μποϊκοτάζ των νυχτερινών κέντρων.

Άλλο ένα θύμα επίθεσης είπε ότι η αυτή η εμπειρία ήταν από τις πιο φριχτές που έχει βιώσει στη ζωή της

«Το χέρι μου πρήστηκε την επόμενη μέρα αλλά όταν ήμουν στο κλαμπ δεν κατάλαβα τίποτα.Ήταν τρομακτικό» τόνισε η Σάρα Μπακλ, προσθέτοντας: «Ένιωσα βιασμένη. Δεν καταλαβαίνω γιατί το έκαναν αυτό και τι θα μπορούσε να είχε συμβεί εάν οι φίλοι μου δεν ήταν εκεί».

Οι φοιτητές είναι αποφασισμένοι να σταματήσουν τις νυχτερινές εξόδους αν οι ιδιοκτήτες δε φροντίσουν να βάζουν καλύμματα τα ποτά, και να εφαρμόσουν πιο αυστηρά μέτρα ασφαλείας και ελέγχους πριν την είσοδο στα μαγαζιά.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 21/10/2021