Ελλάδα

Θεσσαλονίκη – Μήνυση κατά κομμώτριας για «βασανισμό» λόγω μάσκας – Ζητά 10.000 ευρώ αποζημίωση

21.10.2021 | 20:14 Eνσωμάτωση

Την ώρα που η Θεσσαλονίκη «βράζει» από τον κορωνοϊό, κάποιοι συνεχίζουν να αρνούνται την ύπαρξη του ιού. Άντρας λέγοντας ότι είναι φύλακας του συντάγματος…πήγε σε κομμωτήριο χωρίς ραντεβού και απαίτησε να να κουρευτεί χωρίς να φοράει μάσκα.

«Ηθελε να μπει να κουρευτεί χωρίς μάσκα, χωρις ραντεβού, εμείς αρνηθήκαμε απειλούσε θεούς και δαίμονες ότι θα μας βαλει φυλακή πέντε χρόνια, απειλούσε τα κορίτσια» ανέφερε η κομμώτρια.

Ο αρνητής στις δηλώσεις του, έκανε ότι τον ανήξερο για τα μέτρα κατά της πανδημίας… «Μου ζήτησαν να βάλω μάσκα για να με κουρέψουν, το οποίο και αρνήθηκα, μου είπαν να περάσω έξω κάτι το οποίο είναι παράνομο και αντισυνταγματικό και τους είπα ότι αν συνεχίσουν να επιμένουν στη μη εξυπηρέτηση, διότι το κομμωτήριο είναι δημόσιος χώρος και δεν μπορουν να επιβαλουν ιατρικες πραξεις χωρις συναίνεση» υποστήριξε.

Στη συνέχεια, όπως καταγγέλει η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου, άρχισε να τους απειλεί ότι θα φωνάξει την αστυνομία.

Ζητά 10.000 ευρώ για «βασανισμό»

Λίγες μέρες μετά η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου έλαβε αγωγή και μήνυση από τον αρνητή. «Ήρθε στο κατάστημα αγωγή, με την οποια ζηταει 10.000ε αποζημίωση ιιιγια υποβολή σε βασανισμό, χρήση ιατρικής μάσκας» σημείωσε η κομμώτρια.

«Προχωρήσαμε σε αγωγή διότι αυτό συνιστά προσβολή της προσωπικότητας μου και της αξιοπρέπειας μου και στους αστυνομικούς γιατί οι αστυνομικοι μου εκοψαν πρόστιμο για μάσκα δηλαδη και αυτοι παραβιασαν το Σύνταγμα» υπογράμμισε ο αρνητής.

«Θέλω να με κουρέψει ανεμβολίαστη»

Τα απίστευτα περιστατικά για το συγκεκριμένο κομμωτήριο στη θεσσαλονίκη δεν τελειώνουν εδώ. Πριν από λίγο καιρό ένας άλλος άνδρας πήγε στο μαγαζί και ζήτησε να τον κουρέψει ανεμβολίαστη κομμώτρια αλλιώς όπως είπε θα έφευγε.

«Eίχε ζητήσει ανεμβολίαστη κοπέλα για να κουρευτεί , επειδη δεν ειχε ραντεβου συμφωνησε να περιμενει,τοτε ακομα δεν ειχαμε ολες εμβολιαστει όλες οποτε τον εξυπηρέτησε μια κοπέλα που δεν ειχε εμβολιαστεί» ανέφερε η κομμώτρια.

Και όλα αυτά όταν ο αριθμός των κρουσμάτων στην πόλη παραμένει υψηλός, αφού χθες σε σύνολο 3.279 κρουσμάτων τα 523 εντοπίστηκαν στη Θεσσαλονίκη.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 21/10/2021