Ελλάδα

Θεσσαλονίκη – Αρνητής απαίτησε να τον κουρέψει ανεμβολίαστη κομμώτρια – Έκανε μήνυση για «βασανισμό»

21.10.2021 | 13:06 Eνσωμάτωση

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Θεσσαλονίκη. Αρνητής πήγε σε κομμωτήριο της πόλης, χωρίς ραντεβού και απαίτησε να εξυπηρετηθεί από... ανεμβολίαστη υπάλληλο η οποία δεν θα έπρεπε να φορά ούτε μάσκα. Όπως ανέφερε η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου, όταν αρνήθηκε να τον κουρέψει υπό αυτές τις συνθήκες, ο άνδρας άρχισε να απειλεί ότι θα φωνάξει την αστυνομία, ενώ στη συνέχεια υπέβαλε και μήνυση για βασανισμό ζητώντας 10.000 ευρώ.

Την ώρα που η Θεσσαλονίκη «βουλιάζει» από τα κρούσματα του κορωνοϊού κάποιοι συνεχίζουν να αρνούνται την ύπαρξη του ιού. Άντρας επικαλούμενος ότι είναι χωροφύλακας του συντάγματος πήγε σε κομμωτήριο χωρίς ραντεβού και επέβαλε να μπει στο μαγαζί και να κουρευτεί χωρίς να φοράει μάσκα.

Στη συνέχεια ο αρνητής της μάσκας, άρχισε να τους απειλεί ότι θα φωνάξει την αστυνομία.

Ζητάει 10.000 ευρώ για «βασανισμό»

Λίγες μέρες μετά το συμβάν η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου έλαβε αγωγή και μήνυση από τον αρνητή αποσκοπώντας της 10.000ε για βασανισμό λόγο επιβολής της ιατρικής μάσκας στο μαγαζί.

Τα απίστευτα σκηνικά για το συγκεκριμένο κομμωτήριο στη Θεσσαλονίκη δεν τελειώνουν εδώ, καθώς πριν από λίγο καιρό ένας άλλος άνδρας πήγε στο μαγαζί και ζήτησε να τον κουρέψει ανεμβολίαστη κομμώτρια αλλιώς θα αποχωρούσε.

Να σημειωθεί ότι ο αριθμός των κρουσμάτων στην πόλη παραμένει υψηλός, αφού την Τετάρτη σε σύνολο 3.279 κρουσμάτων που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ τα 523 εντοπίστηκαν στη Θεσσαλονίκη.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 21/10/2021