Ελλάδα

Σοκ από το τροχαίο στην Κινέτα – Καθηλώνει ο οδηγός

19.10.2021 | 17:11 Eνσωμάτωση

Για πέντε ώρες έμεινε εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητό του και παρά τις εκκλήσεις του για βοήθεια, δεν τον άκουγε κάνεις.

«Φώναζα “Βοήθεια, βοήθεια, βοήθεια”. Δεν μπορούσα να ανοίξω τις πόρτες!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο οδηγός του οχήματος.

Ο κ. Γιάννης περιγράφει αποκλειστικά στο LIVE NEWS τα όσα δραματικά έζησε όταν ξημερώματα Δευτέρας έπεσε με το αυτοκίνητό του από ύψος 12 μέτρων μέσα στο ρέμα στο γεφύρι της Πίκας στην Κινέτα.

«Έφυγε το αυτοκίνητο 12 μέτρα κάτω και γύρισε ανάποδα. Εγώ ήμουν από την πλευρά του οδηγού. Φορούσα ζώνη και στακάρισα (κόλλησα) εκεί και δεν μπορούσα να βγάλω τη ζώνη. Έμεινα μέσα από τις 03:30 μέχρι τις 08:30 η ώρα. Να φωνάζω. Δεν μπορούσα να βγω από τις πόρτες, έβγαλα τη ζώνη και ίδρωνα, την τράβηξα και δεν μπορούσα να φύγω από εκεί, να πάω στις πόρτες να τις ανοίξω» τόνισε.

Μετά από πέντε ώρες περαστικοί άκουσαν τον 70άχρονο να καλεί σε βοήθεια και κατέβηκαν στο ρέμα για να τον απεγκλωβίσουν.

«Και τελικά 08:30 το πρωί, φώναζα “Βοήθεια, βοήθεια!”, με άκουσαν εκεί πέρα δύο γείτονες, πέρναγαν με τα ποδήλατα και ήρθανε, ανοίξανε τις πόρτες, με πιάσανε από τους ώμους και με έβγαλαν έξω» συμπλήρωσε μιλώντας στο LIVE NEWS.

Κοιτώντας από ψηλά το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο, ο 70χρονος οδηγός, διαπιστώνει ότι γλίτωσε από θαύμα, καθώς η πτώση έγινε από τα 12 μέτρα, ενώ αν είχε βρέξει και το ρέμα μάζευε νερό, όπως λέει, ίσως να μην τα είχε καταφέρει, εγκλωβισμένος και ολομόναχος στο αυτοκίνητο του.

«Πολλές οι ώρες, απελπίστηκα. Ευτυχώς δεν έβρεχε ήταν καλή η ημέρα. Έτσι και έβρεχε, θα πνιγόμουν. Δεν μπορούσα να βγω έξω. Δεν σκεφτόμουν τίποτα άλλο, μονάχα να γλιτώσω. Και γλίτωσα εκ θαύματος» σημείωσε ο οδηγός.

Στο σημείο έχουν σημειωθεί και άλλα ατυχήματα κι όπως προκύπτει από το αποτέλεσμα, η σήμανση δεν είναι επαρκής. «Εκεί έχει πέσει η γέφυρα και εκεί έχουν πέσει άλλα 7, 8 με το σημερινό το δικό μου. Έπεσε ένα με 5 άτομα και δεν έπαθαν τίποτα» πρόσθεσε μιλώντας στο LIVE NEWS.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 19/10/2021