Κόσμος

Αυστραλία – Θρίλερ με την εξαφάνιση της Κλιό Σμιθ

19.10.2021 | 18:28 Eνσωμάτωση

Eδώ και τέσσερις ημέρες η μικρή Κλίο δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Κοιμόταν στη σκηνή δίπλα στη μητέρα της και όταν εκείνη ξύπνησε δεν την είδε δίπλα της.

«Είναι όμορφη.Έχει τη μεγαλύτερη καρδιά του κόσμου. Είναι τόσο αστεία. Έχει ό,τι θα ήθελες από ένα μικρό κορίτσι» σημείωσε η μητέρα της 4χρονης, Έλι Σμιθ.

Η μητέρα της και ο πατριός της είχαν πάει μαζί με τη μικρή Κλιο στο απομακρυσμένο κάμπινγκ Μπλόουχοουλς Σακς, στο Μακλίοντ, σχεδόν 900 χιλιόμετρα βόρεια του Περθ.

Η μικρή ξύπνησε στη 01.30 το πρωί και ζήτησε νερό από τη μητέρα της. Όταν η Έλι Σμιθ ξύπνησε το επόμενο πρωί στις 06.30 έλειπε η Κλιό μαζί με τον υπνόσακό της.

Η Αυστραλία αγωνιά για τη δική της Μαντλίν

Αστυνομικοί «χτενίζουν» εδώ και τρεις ημέρες τις ερημικές παραλίες με τη λευκή άμμο ενώ ελικόπτερα συμμετέχουν στις έρευνες από αέρος .

«Εδώ και τρεις ημέρες που ψάχνουμε θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε» υπογράμμισε ο αστυνομικός Τζον Μάντεϊ.

Η μητέρα της είναι πεπεισμένη ότι δε θα έφευγε ποτέ μόνη της. «Όταν έφυγε φορούσε μία φόρμα,γιατί δεν μπορεί ακόμα να πάει στην τουαλέτα μόνη της, δηλαδή να κατεβάσει το φερμουάρ και να πάει .Δε θα έφευγε από μόνη της» τόνισε η Έλι Σμιθ.

Οι Αρχές της Αυστραλίας ανέκριναν για 3 ώρες και το βιολογικό πατέρα της μικρής, που μένει ένα χιλιόμετρο από το Πέρθ, και την ώρα της εξαφάνισης δήλωσε ότι ήταν στη δουλειά του

«Δεν μπορεί τα βγάλει πέρα ό,τι και να περνάει» πρόσθεσε η μητέρα της 4χρονης.

H αστυνομία εκφράζει ανησυχία για την ασφάλεια της μικρής και έχει δώσει συγκεκριμένο τηλεφωνικό αριθμό στο κοινό για να λάβει οποιαδήποτε πληροφορία φανεί χρήσιμη.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 19/10/2021