Ελλάδα

Ανατροπή σοκ με την κακοποίηση της 8χρονης – Oμολόγησε η θεία της 8χρονης

19.10.2021 | 17:06 Eνσωμάτωση

Η υπόθεση της οποίας συγκλόνισε το πανελλήνιο καθώς θεωρείτο ότι έπεσε θύμα βιασμού.

Η ανατροπή

Η απάτη που «στήθηκε» με θύμα το 8χρονο κοριτσάκι από την Ρόδο, ξεπερνά κάθε αρρωστημένη φαντασία. Όπως φαίνεται, θεία του παιδιού, κακοποίησε με ανατριχιαστικό τρόπο το κοριτσάκι, ύστερα έπεισε τη μητέρα του ότι το παιδί έχει βιαστεί από τον παππού του και στη συνέχεια άρχισε να ζητά χρήματα, με σκοπό δήθεν να υποτίθεται, να χρηματίσει ανθρώπους για να «κουκουλώσουν» την υπόθεση. Ακούστε την αντίδραση του παππού αποκλειστικά στο live news.

«Τώρα σοβαρά μιλάτε; Τα παιδιά να πειράξουμε τώρα; Σοβαρά το λέτε αυτό το πράγμα; Εγώ τα παιδιά; Ποιος τα μεγάλωσε τα παιδιά; Κι εγώ ήθελα να βιάσω παιδί; Εγώ ήμουν στα νοσοκομεία. Είχα αιμορραγίες δυο χρόνια. Εγώ είμαι εδώ και 10 χρόνια… τραβιέμαι στα… τραβιέμαι με αρρώστιες. Κι εγώ θα κοίταζα άλλες δουλειές στο μυαλό μου;», ανέφερε ο παππούς της 8χρονης.

Το απίστευτο σε σύλληψη και εκτέλεση σχέδιο της θείας του παιδιού, δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Ακόμα πιο απίστευτο είναι το ποσό για το οποίο μπήκε στην διαδικασία να προκαλέσει το ασύλληπτο κακό στο κοριτσάκι. Αρχικά, ζήτησε 200 ευρώ για να… τακτοποιήσει το ζήτημα κι ύστερα σκόπευε να εκβιάσει και τον παππού για άλλα 500.

Η πλεκτάνη

Όλα άρχισαν όταν η μητέρα της 8χρονης, τράβηξε μια φωτογραφία τα γεννητικά όργανα του παιδιού, που ήταν ταλαιπωρημένο από μια λοίμωξη και την έστειλε στην ξαδέλφη της ζητώντας τη συμβουλή της.

Εκείνη, όπως φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς, προθυμοποιήθηκε να δει από κοντά τη μικρούλα και με το δάχτυλό της φέρεται να προκάλεσε μερική ρήξη του παρθενικού υμένα της 8χρονης. Η αιμορραγία που προκάλεσε, ήταν η απόδειξη που έψαχνε για να πείσει τη μητέρα του παιδιού ότι η μικρή έχει βιαστεί.

«Είναι η ανιψιά της πεθεράς της κόρης μου. Αυτό προσπαθούσε να κάνει. Να κακοποιήσει το παιδί, να γυρεύει χρήματα. Ήταν ο σκοπός της αυτός. Ό,τι και να σκέφτηκε, το παιδί την πλήρωσε. Αλλά το ευτύχημα είναι ότι δεν είναι βιασμένο… δεν το έβαλαν κάτω να το βιάσουν κι όλας να το… το σκοτώσουν το μωράκι μου. Το μόνο που είναι που λυπάμαι τα παιδάκια μου. Αυτά είναι… Και τα ‘χασα κι εγώ», πρόσθεσε ο παππούς.

Η πλεκτάνη της θείας έπρεπε να μοιάζει ακλόνητη. Ισχυρίστηκε λοιπόν, ότι είχε ήδη ενημερώσει το Χαμόγελο του Παιδιού. Με 200 ευρώ ωστόσο, θα μπορούσε να «λαδώσει» υποτίθεται, μια υπάλληλο φίλη της, προκειμένου να «εξαφανίσει» την υπόθεση.

Η μητέρα δεν είχε να της δώσει τα χρήματα. Έτσι, η απατεώνισσα, έπρεπε να βρει άλλη λύση για να την πείσει. Το ποσό, αυτή τη φορά ανέβηκε. Έφτασε τα 500 ευρώ, για να μην αποκαλυφθεί δήθεν, ότι ο παππούς ήταν εκείνος που είχε βιάσει το παιδί.

«Είναι αλήτισσα. Έτσι έμαθα σήμερα. Δεν την ξέρω εγώ αυτή. Δεν είχαμε νταραβέρια εμείς με αυτή. Ούτε η οικογένειά μου. Απλώς την έφερε η κόρη μου… πώς την έφερε και πού τη βρήκε δεν ξέρω. Είναι μια αλήτισσα και μισή», συμπλήρωσε.

Τα πάντα ανατράπηκαν, όταν και στην δεύτερη εξέταση το Σάββατο από ομάδα γιατρών, επιβεβαιώθηκε ότι το παιδί δεν είχε βιαστεί. Έτσι οι αστυνομικοί μετά από τις καταθέσεις, κατέληξαν στην θεία, σε βάρος της οποίας αναμένεται από στιγμή σε στιγμή να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Ο δικηγόρος του παππού της 8χρονης, Στέλιος Αλεξανδρής δήλωσε στο Live News ότι το σημαντικό στοιχείο είναι ότι πάρθηκε νέα κατάθεση από τη μητέρα καθώς αυτή οδήγησε εν τέλει στην ομολογία της ξαδέλφης. Αυτό που μένει αναπάντητο είναι το αν υπήρχε κάποιος συνεργός στο σχέδιο της δράστριας.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 19/10/2021