Ελλάδα

Κρήτη – Άγριο ξύλο σε κρεοπωλείο για την τιμή του κρέατος

18.10.2021 | 17:33 Eνσωμάτωση

Κρεοπώλης κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε πελάτη του γιατί αποφάσισε να μην αγοράσει...

Δυο εικοσιτετράωρα μετά το πρωτοφανές περιστατικό ξυλοδαρμού του 46χρονου στο Ηράκλειο Κρήτης, που όπως κατήγγειλε πήγε να πάρει κρέας και κατέληξε στο νοσοκομείο από τον κρεοπώλη, η ταμίας που εξυπηρέτησε τον 46χρονο μιλά αποκλειστικά στο LIVE NEWS, δίνοντας μια εντελώς διαφορετική εκδοχή για όσα συνέβησαν.

«Εγώ μίλησα με τον κύριο. Επειδή ήμουν μπροστά, είδα τι έγινε και υπάρχουν και μάρτυρες μέσα στο κρεοπωλείο, τα πάντα. Ό,τι θέλετε. Του εξηγήθηκε, του λέει ότι το κρέας που πήρες είναι πιο ακριβό, τον έβαλε και το έκοψε και μετά τον δούλευε και από πάνω» ανέφερε η ταμίας.

Σύμφωνα με την ταμία, ο κρεοπώλης πότε δεν χτύπησε τον πελάτη και μάλιστα όπως ισχυρίζεται υπάρχει βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που το αποδεικνύει.

Εσείς που ήσασταν μπροστά δεν είδατε τον κρεοπώλη να χτυπάει τον πελάτη;
– Όχι. Και είμαι και μάρτυρας και υπάρχουν και κάμερες, υπάρχουν τα πάντα. Ούτε τον χτύπησε, ούτε τίποτα. Έχω διαβάσει στο διαδίκτυο ότι του έσπασε το κεφάλι, ότι του έκανε και του έδειξε. Μετά ο κύριος επειδή φαίνεται στις κάμερες πηγαίνει να πλησιάσει τους αστυνομικούς και ήταν άνετος και ωραίος, με το κουστουμάκι του, περπατούσε μια χαρά. Αν είχε χτυπήσει, δεν θα ήταν μέσα στο αμάξι του; Ή δεν θα ερχόταν το ασθενοφόρο να τον πάρει από το μαγαζί;

«Με χτύπησε με μπουνιές και κλωτσιές»

Σύμφωνα με την καταγγελία του 46χρονου, ο κρεοπώλης τον αιφνιδίασε καθώς έμπαινε στο αμάξι του και του επιτέθηκε με μπουνιές και κλωτσιές μπροστά στα έντρομα μάτια του ανήλικου παιδιού του.

«Την ώρα που πάω να μπω στο αυτοκίνητο και έχω μπει ο μισός μέσα στο αυτοκίνητο ακούω φωνές από πίσω μου, δηλαδή με αιφνιδίασε στην ουσία δεν ήξερα ποιος ήτανε. Γυρνώντας να δω ποιος είναι μου έχει παίξει δύο μπουνιές στο κεφάλι και μετά μου έπαιζε κλωτσιές στην πόρτα για να μη βγω από το αυτοκίνητο γιατί εγώ πήγα να αντισταθώ να βγω από το αυτοκίνητο» ανέφερε ο 46χρονος πελάτης.

Ωστόσο όπως ισχυρίζεται η ταμίας, ο 38χρονος κρεοπώλης βγήκε από το κατάστημα του για να λύσει την παρεξήγηση για την τιμή του κρέατος.

«Βγήκε έξω ο (…), με όμορφο τρόπο να του εξηγήσει τη διαφορά που έχει και ξεκίνησε να τον λέει παράωρο, μ…., τον έβριζε και είχε μπει μέσα στο αμάξι του. Και επειδή τον έβρισε, τον έβρισε μετά και ο (…) και πήγε ο άλλος να κάνει τσαμπουκά να βγει από το αμάξι και του έκλεινε την πόρτα» συμπλήρωσε η ταμίας.

«Μας ζητάει 30.000 ευρώ για να φτιάξει η δουλειά»

Σύμφωνα με την ταμία, ο 46χρονος πελάτης ισχυρίζεται ότι ξυλοκοπήθηκε για να πάρει χρηματική αποζημίωση.

«Ο άνθρωπος αυτός μας έχει πει για να φτιάξει η δουλειά και να μην κάνει μήνυση θέλει 30.000 ευρώ. Αυτό που σας λέω είναι σοβαρό. Ο κύριος δηλαδή αυτός με 30.000 θα τα ξεχάσει όλα; Είναι ηθικό αυτό το πράγμα; Άμα δηλαδή του δώσουμε 30.000 ευρώ το κεφάλι που υποτίθεται ότι του έχουμε σπάσει θα είναι εντάξει;» πρόσθεσε η ταμίας του κρεοπωλείου.

Ο πελάτης πάντως ανέφερε ότι μετά τον ξυλοδαρμό του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα στο πόδι.

«Μου έπιασε το πόδι η πόρτα, το οποίο έχω πάθει και κάταγμα γιατί μετά το περιστατικό πήγα στο νοσοκομείο. Με έβριζε εκεί ότι μπορείτε να φανταστείτε σε βρισιές. Το παιδί μου ήταν μπροστά μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο κάποια στιγμή τα έχασε και πήγε να φύγει το παιδί από το αυτοκίνητο» πρόσθεσε το θύμα.

Ο 46χρονος κατέθεσε μήνυση κατά του κρεοπώλη και σήμερα εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

Μιλώντας αποκλειστικά στο LIVE NEWS, ο κρεοπώλης υποστήριξε ότι δεν χτύπησε τον πελάτη, ωστόσο υπογράμμισε ότι είχε εξηγήσει την τιμή του συγκεκριμένου κρέατος προτού φτάσει ο πελάτης στο ταμείο. «Πήγε στο ταμείο και πέταξε τη σακούλα σαν να είμαστε σκουπίδια και αντέδρασα» πρόσθεσε.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 18/10/2021