Ελλάδα

Χαλάνδρι – Η κακοκαιρία «ξεσκέπασε» τις κακοτεχνίες στους δρόμους

17.10.2021 | 20:15 Eνσωμάτωση

Η κακοκαιρία ανέδειξε παθογένειες ετών με αλληλοεπικαλύψεις ευθυνών, αλλά και κακοτεχνίες. Σε μία από τις κεντρικότερες οδούς του Χαλανδρίου άνοιξε τρύπα στη μέση του δρόμου, "δρόμος του τρόμου" χαρακτηρίζεται η Εθνικής Αντιστάσεως Βότση στη Θεσσαλονίκη που «κατάπιε» λεωφορείο. Και το χειρότερο η αποκατάσταση των ζημιών θα ολοκληρωθεί σε μήνες

Σε πρωτοφανή κακοτεχνία που χρονολογείται αρκετά χρόνια πίσω οφείλεται η καθίζηση στο οδόστρωμα την Παρασκευή το απόγευμα σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους του Χαλανδρίου.

Από καθαρή τύχη την ώρα που υποχώρησε η άσφαλτος στην οδό Παπανικολή με αποτέλεσμα να ανοίξει μια τρύπα στη μέση του δρόμου, δεν τραυματίστηκε κανείς καθώς εκείνη την στιγμή ευτυχώς δεν περνούσε κάποιο αυτοκίνητο η πολίτης.

Μόλις πριν από δέκα ημέρες, το ίδιο σημείο είχε υποχωρήσει ξανά.

Με δυσκολία διεξάγεται η κίνηση τις τελευταίες δύο ημέρες στο κεντρικό δρόμο του Χαλανδρίου.

Συνεργεία της περιφέρειας προσπαθούν να επιδιορθώσουν τη ζημία και να δοθεί ξανά ο δρόμος στη κυκλοφορία.

Ο δρόμος του… «τρόμου»

Ως δρόμος του τρόμου χαρακτηρίζεται η Εθνικής Αντιστάσεως Βότση στη Θεσσαλονίκη που «κατάπιε» ένα λεωφορείο την Παρασκευή το πρωί χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανένας από τους 15 επιβάτες. αξιοσημείωτο είναι πως παρόμοιο συμβάν είχε σημειωθεί και πέρσι στον ίδιο δρόμο.

Κυριακή μεσημέρι και οι εργασίες για την αποκατάσταση του κεντρικού αποχετευτικού αγωγού της Θεσσαλονίκης συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Τα έργα θα κρατήσουν για πολύ καιρό ακόμα.

Δύο μήνες θα χρειαστούν σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις για να αποκατασταθεί πλήρως η ζημία και να ολοκληρωθούν τα έργα.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 17/10/2021