Πολιτική

Συνεχίζει τις επαφές ο Γ. Παπανδρέου – Συναντήσεις με Γερουλάνο και Χρηστίδη σήμερα

17.10.2021 | 13:02 Eνσωμάτωση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής μετά και τη χθεσινή επιστολή του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, με την οποία καλεί τους υποψηφίους αρχηγούς του ΚΙΝΑΛ σε διαβουλεύσεις, αλλά και το σενάριο που κυοφορείται για πιθανή υποψηφιότητά του.

Συνάντηση με τους κ.κ. Γερουλάνο και Χρηστίδη είχε σήμερα το πρωί στη Βουλή ο Γιώργος Παπανδρέου, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του με φόντο τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ και ανάδειξη νέου προέδρου.

Ο πρώην πρωθυπουργός είχε συναντηθεί ήδη με τον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ, Μανώλη Χριστοδουλάκη και σήμερα συνέχισε τις επαφές του με τον Χάρη Καστανίδη και τον Βασίλη Κεγκέρογλου.

Ο κύκλος επαφών του Γιώργου Παπανδρέου ίσως συνεχιστεί από αύριο, καθώς σήμερα αναχωρεί για περιοδεία στην Αρχαία Ολυμπία.

Στην επιστολή με την οποία ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε την έναρξη των σχετικών επαφών αναφέρεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός, επιδιώκοντας μια συντεταγμένη και δημιουργική πορεία που θα οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας μεγάλης προοδευτικής παράταξης, ζήτησε και θα έχει επαφές με τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, Μανώλη Χριστουδουλάκη, τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και υποψήφιο για τις εκλογές Βασίλη Κεγκέρογλου και τους υποψήφιους Προέδρους, Νίκο Ανδρουλάκη, Παύλο Γερουλάνο, Χάρη Καστανίδη, Ανδρέα Λοβέρδο και Παύλο Χρηστίδη.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 17/10/2021